cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

naša pa plava..

clock-img

09.07.2006, 19:40

clock-img

Anonimen

...seveda z rokavčki!!
pri babi je dobila tavelik bazen za rojstni dan, no tavelik un 3,5 m premer pa 70 globine..in dons smo se šli prvič vsi tja namakat. res je super bolje kot vsako morje. in po norem tulenju sem na tamalo dvoletnico prvič spravla rokavčke. res se je otepala. pol je pa en čas samo hodila prov nesrečna o bazenu s tistimi okavčki, samo da sem ji pokazala da se lahko na vodo vleže in jo rokavčki v luft držijo je pa ratala čist navdušena. skos se je od enga konca do druzga poganala in brcala k nora...:) res sem bla presenečena kako hit je dojela zadevo. norela je k en tavelik, lezla na lojtro in se metala v ribo v vodo da jo je kr zalival! vsi smo z njo uival da je blo kej! user posted image

clock-img

09.07.2006, 20:26

clock-img

Anonimen

user posted image , Tisa!

clock-img

09.07.2006, 20:34

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Bravo, sedaj so pa rokavčki zakon, ane. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

09.07.2006, 21:10

clock-img

Anonimen

evo jo ribico user posted image user posted image  sem prov ponosna! user posted image user posted image

user posted image
user posted image

clock-img

09.07.2006, 23:13

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

10.07.2006, 04:59

clock-img

mammy26

pencil-img

634

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2006, 08:13

clock-img

viv_

pencil-img

9144

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem