cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

naša fotografija in servietna tehnika

clock-img

13.12.2005, 09:49

clock-img

puri

pencil-img

2171

Pozdravljene!

Mene pa zanima, če katera ve, če obstajajo tudi taki (prazni) servieti, na katere sprintamo svojo fotografijo in jo nato po enakem postopku prilepimo na različne stvari,....npr. sveče???

lp

clock-img

13.12.2005, 10:10

clock-img

india

pencil-img

5342

Prazne servietke, enobarvne seveda da dobiš v skoraj vseh barvaš,le kako printati na to,ne vem??

clock-img

13.12.2005, 10:24

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz vbistvu to sploh še nikoli nisem delala, tako da ne vem, ali so to čisto navadni servieti v katere se tudi brišemo, ali je to kakšen drugačen material? Malo neumno vprašanje, ampak za to tehniko sem slišala prvič.

clock-img

13.12.2005, 10:48

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

To bi pa tudi jst rada vedelauser posted image user posted image sm že to letos hotela narediti pa mi ni kapnilo kakouser posted image user posted image .Upam,da katera ve

lp vesna

<

clock-img

13.12.2005, 11:01

clock-img

kaly

pencil-img

46

Jaz sem poskusila sprintat na bel servetek našega Aneyčka in je ratala prečudovita slika.

Postopek: Eno plast servetka sem prilimala z lepilnim trakom na zgornji rob navadnega papirja, da se servetek ni zmačkal oz., da ga je printer lepo povlekel čes. Seveda moraš počakati, da se slika lepo posuši.

LP Kaly

clock-img

13.12.2005, 11:12

clock-img

india

pencil-img

5342

Kaly,pa samo eno plast si vzela? To je pa dobra ideja!!!user posted image user posted image

clock-img

13.12.2005, 14:33

clock-img

puri

pencil-img

2171

Kaly, najlepša ti hvalauser posted image user posted image user posted image

To bom pa jaz tudi probala in bom potem dala na belo svečko, zraven pa mogoče kakšen poceni svečnik in bo to zelo lepo darilouser posted image
Upam, da bo tudi meni ratalo!

A to so čisto navadni servetki, ki se kupijo v navadni trgovini???

clock-img

13.12.2005, 23:28

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Uuuuu puri, zdej si mi pa dala eno super idejo. Ko premišljujem kaj bi dala kot darila za svate. Kupila bom bele svečke in gor dala prtiček z najino slikico. Super!!!!!!! Se vam to zdi uredu? Pa verjetno niti ni tako drago a ne?

Hvalaaaa!!! Jest si pa pulim lase s temi darilci že 2 meseca.

Pozdravček user posted image

clock-img

14.12.2005, 06:44

clock-img

puri

pencil-img

2171

Borovnička,......ja, meni se tudi to zdi super ideja!

Upajva samo, da nama bo ratalouser posted image Jaz bom to probala ta konec tedna, pa bom videla, če bo uspelo. Bom sporočilauser posted image

clock-img

14.12.2005, 08:27

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Puri, le probaj, pa pol sporoči, pa hit kako slikico v albumček. Jaz mam za te poiskuse do maja čas. user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2005, 08:34

clock-img

puri

pencil-img

2171

Borovnička, bom povedala, če je ratalo, ker jaz bom pa to dajala za Božič, tako da do takrat boš sigurno izvedela, kako je uspelouser posted image

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem