cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

muzika za novorojenčka

clock-img

10.01.2007, 13:33

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Babca me vedno sprašuje, če imava kakšne CD-je za otroško glasbo.Mava samo nekaj od Baby Einstein.
A imaste morda kake naslove te glasbe, da potegnemo dol z interneta.Sama prou nč ne najdem.

clock-img

10.01.2007, 13:55

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Jaz sem enkrat čist spotoma kupila CD od Slavka Avsenika ml.-SLADKO SPANČKAJ, ker je bil nekje v akciji. Namenjen je prav dojenčkom za uspavanje, na njem so same nežne melodije, pa ne s harmoniko, kot sem jaz sprva pričakovala. Če želiš, ti lahko napišem tudi naslove.

clock-img

12.01.2007, 20:25

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Ja kepica lepo prosim za naslove!!!

clock-img

12.01.2007, 20:32

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Lovely Baby CD 1 - Baby Loves Blues

Lovely Baby CD 1 - Baby's First Improvisation
Lovely Baby CD 1 - Melodic Questions and Answers
Lovely Baby CD 1 - Baby Toys Meet Melody
Lovely Baby CD 1 - Forest Sounds Make Baby Sleep

sladko spančkaj od Avsenika  Barcica Po Morju Plavalahko nočNa planincahOtroške očiPravljicaTiha nočkaZaspankaIzidor ovčice paselModri copatkiNaj Te Moja Misel ZibaNaj se slišSveti angeluspavanka  Potem so se uspavankaMEDVEDOVA USPAVANKAMOJA USPAVANKAMIRNE SANJEUSPAVANKE ZAMALČKEUSPAVANKE ZA ČUKEUSPAVANKE ZA PAJKE...  

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 12.1.2007 20:35:59 >

clock-img

13.01.2007, 11:01

clock-img

kepica

pencil-img

2080

GLASBA ZA DOJENČKE
Sladko spančkaj
SLADKO SPANČKAJ je prvi album z glasbo za dojenčke pri nas, ki pa ni namenjen le dojenčkom, ampak vsem, ki si želijo prijetnega, umirjenega in sproščujočega vzdušja. Program je pripravljen tako, da se jakost predvajanja postopoma zmanjšuje, aktivnosti pesmic (ritem, glasbena spremljava) pa, kolikor je to mogoče, upadajo.
Album je pri glasbenih kritikih in strokovnjakih s področja psihologije, medicine in vzgoje požel številne pohvale, odličen je tudi odziv staršev, dojenčki in majhni otroci pa svoje mnenje o blagodejnem učinku te glasbe izražajo preprosto tako, da ob poslušanju kaj hitro utonejo v sladek spanec.
Na albumu je 14 uspavank: Otroške oči (am. narodna); Izidor ovčice pase (slov. narodna); Tiha nočka (B. Flies); Modri copatki (S. Avsenik ml.); Barčica po morju plava (slov. narodna); Pa se sliš' (slov. narodna); Lahko noč (J. Brahms); Sveti angel (S. Avsenik ml.); Pravljica (W. A. Mozart); Uspavanka (B. Smetana); Na planincah (slov. narodna); Zaspanka (S. Avsenik ml.); Naj te moja misel ziba (S. Avsenik ml.); Uspavanka (ruska narodna)

Cena je pa 1.990 sit oz. 8,3041 eur.

clock-img

16.01.2007, 11:12

clock-img

Luskan

pencil-img

229

Meni je najlepša glasba Raimonda Lapa - Lovely baby CD part 1, Lovely Baby MOzart, Lovely Sleepy Baby, pa še tiste, ki jih je napisala Tia. Tudi naš user posted image  najraje posluša Lapa - se začne kar smejčkat, ko zasliši muziko.

< Sporočilo je popravil Luskan -- 16.1.2007 11:13:22 >

clock-img

17.01.2007, 21:46

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Mi imamo pa kar instrumentalne melodije Richarda Claydermana in so zakon. Še zmeraj ga uspavajo in pomirjajo pa bo imel 18 mesecev...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem