cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mrena na mačkovih očeh

clock-img

05.09.2008, 08:59

clock-img

migrena

pencil-img

191

mene pa zanima zakaj se mucu naredi kot nekakšna mrena  na učki-na notranji strani-5 mm ima jo na obeh očesih ampak samo zjutraj nekaj ur nato pa to izgine ima kdo s tem kakšne izkušnje, ker se bojim da bi slabše videl, hvala za pomoč

clock-img

05.09.2008, 09:32

clock-img

Anonimen

Mojima se to ne dela.
Veterinarja si vprašala?

clock-img

05.09.2008, 10:01

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

priporočam obisk veterinarja..

clock-img

05.09.2008, 11:47

clock-img

migrena

pencil-img

191

ne nisem vprašala še, ima pa to včeraj in danes, sem pa opazila da ima drisko....kaj mu pa dam lahko zdaj za jesti- imamo prvič mucka pa še ta je star 6 mesecev tako da nimam preveč izkušenj....

clock-img

05.09.2008, 11:51

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

naš kadar se zbudi oz. učke odpre ma v kotičku očesa neko 'mreno' - samo je to normalno, ker je to del očesa (dodatna zaščita očesa). pri nekaterih mucih traja neki časa, da se to 'umakne'. če očesa nima vnetega, da mu teče kej ven, al pa da maš občutek da slabo vidi, al pa če ima celo oko motno, potem pomoje ni prevelikega razloga za paniko.

glede driske pa to - če pije mleko, ga zamenjaj za vodo. pa čimbolj suho hrano.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

05.09.2008, 12:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: migrena

ne nisem vprašala še, ima pa to včeraj in danes, sem pa opazila da ima drisko....kaj mu pa dam lahko zdaj za jesti- imamo prvič mucka pa še ta je star 6 mesecev tako da nimam preveč izkušenj....

S čem ga pa hraniš?

Cepljen je? Razglisten?

Mleko se mucam ne daje.
Jaz jih hranim z Hills. Royal je pa še boljši za male muce. Pa voda.

Bi ga pa jaz peljala 100% k veterinarju.

clock-img

05.09.2008, 13:07

clock-img

migrena

pencil-img

191

hranim ga z viskas junior ker drugih ne je.....mah moja tašča naliva pred hlev vsako jutro mleko in potem še on to pije.....sem jezna kaj pa naj naredim ...zdaj sem ga zaprla v garažo pa joka.....ne ni še cepljen

clock-img

07.09.2008, 21:01

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

user posted image V garažo si ga zaprla?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

08.09.2008, 13:03

clock-img

migrena

pencil-img

191

naš muc vsako noč spi v garaži ima svojo blazino, vc.....vse, in je vse ok......zjutraj ga spustmo ven, zdaj je le malo dlje časa bil notri, da so uni mački popili mleko.....skos ga pazim, da ne je kaj drugega pa je še vedno isto......ne morem pa ga imeti cel dan notri, ker se mi smili tako, da ni notri zaprt, da me ne bo kdo smatral za mučiteljico, ker še zdaleč nisem, ker imam rada živali, sploh pa tega našega scrkljančka....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem