cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mravlje mi pojedo vse jagode

clock-img

04.06.2010, 16:28

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Aaaaaaaaaaaaa, mene bo fršlok, danes grem na njivo, tamali obljubim jagode in kaj dobim, tiste 4 rdeče velike jagode raznošene po njivi, vse naglodane in polne mravlj. Kaj naj raid hišice postavljam sedaj še po njivi? Kaj naj storim????????????????????'''

clock-img

04.06.2010, 17:05

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Lahko bi tudi mravljam kaj privoščilauser posted image user posted image

clock-img

04.06.2010, 18:56

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

okrog jagod posipaj cimet...pač ograjco nared, deluje!:)

clock-img

04.06.2010, 19:02

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ja, cimet ali pa pecilni prašek - baje tudi pomaga. jaz sem s cimetom probala in res delujeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.06.2010, 19:45

clock-img

lotty4

pencil-img

402

ne jagod jim pa res ne privoščim, zajedalci mali, a kr cimet, ja bom probala sam jest rabim ogromno cimeta, a pa mi bo njiva kaj dišala po cimetu pa še vetr mi ga bo odnesu, joj sej ni važn, bom posula hvala lepa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem