cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

morje julija

clock-img

06.03.2007, 13:05

clock-img

mateja 26

pencil-img

282

Pozdravljeni!

Mnogo je bilo že govora o tem ,kam na morje z majhnimi otroci.Vendar pa se vseeno obračam na vas,kje na hrvaškem je dovolj toplo morje za kopat v začetku julija,pa vseeno še enkrat kje je bilo res za otroke najbolje?

Že v naprej najlepša hvala za odgovore

lp

mateja

clock-img

06.03.2007, 13:51

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mi smo bili lani v začetku julija od 3 dalje ,prve dni smo se kopali zunaj v bazenu,proti koncu dopusta pa se je voda že malo segrela,tak da smo šli v morje,bili smo v Vodicah.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

06.03.2007, 14:01

clock-img

ery

pencil-img

1675

Imarcel, oprosti, ker ti pišem kar na ZS, ampak me res zanima, kako je biti v Vodicah z 18 mesečnim otrokom? Je senca? je fajn? Mi smo bili (no midva) vsako leto na Krku, Malinska in Njivice, sedaj bi pa šla malo nižje.

Imaš kake izkušnje z apartmaji?

Hvala ti in brez zamere.

papa,erika

clock-img

06.03.2007, 14:02

clock-img

ery

pencil-img

1675

ups, saj je vseeno.hehe.. pišem v službi in hiotim in potem tako napakico naredim..papa

clock-img

06.03.2007, 15:43

clock-img

žarnica

pencil-img

706

mi smo bili lani z enoletno hčerko pri SPlitu od 10.-20. junija, pa smo se že kopali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem