cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

morje

clock-img

26.06.2008, 14:57

clock-img

andras

pencil-img

83

Mamice, kdaj ste s svojimi nedonošenčki odšle na morje. Midva razmišljava, da bi sredi julija, ko bo stara 2 meseca odšli na morje.

clock-img

26.06.2008, 15:17

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Mi smo ob morju doma in je praktično naša Ula od samega začetka ob morju. Nogice sem ji namočila v morje,ko je bila stara 6.m(koirigirano 3.m).

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

26.06.2008, 18:06

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Mi smo šloi na dopust ko je imel Nejc 9. mesecev (- 3 m). In se je imel zelo lepo, moči.li smo mu noge in ga sprehajali po morskem zraku!!

clock-img

26.06.2008, 22:35

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Ne vem..malo je gotovo odvisno tudi koliko prej je rojena ter če ima kakšne zdravstvene težave.  Mi smo šli lani, ko je imela punčka 4 m (-2). Šli smo smo  urico daleč od meje v apt. tik ob morju. Jaz res nisem videla razloga zakaj ne bi šli. Mala se je dojila, veliko je spala, z vozičkom sem jo vozila ob morju... pa še vročine ni bilo pretirane. Skratka, imeli smo se super.

clock-img

26.06.2008, 22:36

clock-img

Anonimen

Ko je imela malo cez 3 kg.

clock-img

28.06.2008, 10:26

clock-img

katka28

pencil-img

1083

Mi razmisljamo o dopustu konec avgusta, ko bosta nasa dva imela 6mesecev ( -2m ). Nasa pediatrinja je rekla, da ni nibenih problemov samo izogibamo se naj ur, ko se svetloba zelo odbija od morja in pa seveda popoldanskih ur. Zraven bomo nesli bazencek za napihnit, ati bo vanj nalil malo morske vode potem pa jo bo soncek se malo pogrel in nasa dva bosta lahko cofotala. 

clock-img

05.07.2008, 20:10

clock-img

zolika

pencil-img

554

oj oj...
evo nas - prav kar iz morja! Bili smo 10 dni v Vodicah - super je bilo! Nobenih večjih težav - razen z vodo smo imeli težave - je očitno preveč klorirana - tako da smo potem za hranjenje uporabljali kar pekuhano Jano! :) Pa je tud šlo!

Do 17 - 18h smo bili v apartmaju oz na terasi v senčki - potem pa veselo na plažo! user posted image Je užival in spal....

Tako,da - čim manj komplicirat in veselo na morje!!!

28.2.2008 smo postali družinica

clock-img

19.07.2008, 12:05

clock-img

sandra katarina

pencil-img

11

tudi mi smo že nazaj z morja, Katarina je 9 mesecev (-3), pa sploh ni bila najmanjša na plaži... tudi v morje smo jo na kratko "potunkali" - seveda po nasvetu pediatra...

clock-img

19.07.2008, 15:16

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

IZVIRNO SPOROČILO: andras

Mamice, kdaj ste s svojimi nedonošenčki odšle na morje. Midva razmišljava, da bi sredi julija, ko bo stara 2 meseca odšli na morje.

Z 2,5 meseci.

clock-img

25.07.2008, 13:41

clock-img

sase

pencil-img

28

oj.mi smo ravno prišli iz toplic,pa je naš Anže star  šele 2 meseca,vendar pa ima že 5 kg.Vodo smo pa prekuhaval,ker je prekmurska voda drugačna od naše in smo se bali,da bi dobil kakšne krče.user posted image .ker imamo vikend v prekmurju,naslednji teden v torek spet gremo gor.

clock-img

02.08.2008, 12:05

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Evo mi smo prišli včeri iz morja.
Naša je ful uživala v morju, veliko spala. Domači mi pa pravijo da se je ful zredila in zrasla. V glavnem ji je ful pasalo. Je pa stara 14 mesecev, korigirano 11. Skoz se je kopala v morju v šlaufeku. Voda je pa bla fajn topla (beri mlaka)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem