cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

moram se zrediti..

clock-img

09.09.2007, 19:12

clock-img

nanny06

pencil-img

76

zdravo!
vem da to lih ne spada sem ,ampak mam problem!sem ful presuha za mojo višino in mam zato tudi zdravstvene težave.. v moji preteklosti sm mela ful psihične težave in tko je vse udarl na moje zdravje..  a ma kdo mogoče isti problem??  rada bi se zredila vsaj za ene 8 kg, pa nevem kako! sm pa še ful obremenjena z drugimi stvarmi in vem da je tut to en razlog da se ne morem zredit, tut sprostit se ne morem tko kt je treba in nevem več kaj bi loh nardila!jem pa normalno sam se nikjer ne pozna user posted image   morm se pa pozdravt!

prosim če mi lahko svetujete!

hvala

clock-img

09.09.2007, 19:57

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Po moje bo najbolje, če začneš delat na svoji psihi! Najdi dobrega sogovornika, olajšaj si dušo, zmanjšaj obremenjenost z nepomembnimi zadevami, ki te mogoče pestijo, obrni se vase in začni delat na sebi! Če je potrebno, pa poišči strokovno pomoč. In najverjetneje bodo tudi težave s težo izginile. Če ti kaj pomeni, se za pogovor z navadnim laikom lahko obrneš tudi name na zs.
Srečno.
Me pa zanima, ali imaš probleme s težo zaradi tega, ker se pač ne zrediš, ali zaradi problemov s prehranjevanjem - bulimija, anoreksija?

_____________________________

MONTIGNAC

clock-img

09.09.2007, 20:22

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Ce bi se rada zredila probej jest po veckrat na dan tist kar mas rada. Jest vem da men pase zmer v usta dat kak sendvic s sirom al pa salamo...., razni cipsi, cvrto meso.... jaoooooooooo........

Upam da se bos zredila, jest pa shujsala user posted image

clock-img

09.09.2007, 21:30

clock-img

Anonimen

Sem ze jaz enako sprasevala, samo da sem se jaz hotela zredit samo kako kilo ali dve user posted image  

Pac jej vse, kar ti pase (ampak jaz bi se se vseeno izogibala mascobam in mehurckom - celulit in obloge), veckrat na dan itd. Pa veliko beljakovin in OH. Baje obstaja tudi nek nadomestek, ki pomaga pri tem (naj bi ga imeli v lekarni). Bom poiskala mojo temo.

LP

clock-img

10.09.2007, 10:25

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

jaz sem se že sprijaznila, da imam max 50 kg. če je pa stresno gredo pa hitro dol. samo res pa nimam zdravstvenih težav.

kaj pa vem, nehaj se sekirati, najdi si drugo zaposlitev, da na to sploh ne misliš. uredi si ritem hranjenja, več obrokov. ni nujno, da se zrediš, samo da imaš dovolj za življenje, za obstoj.

_____________________________

iz malega zraste veliko

clock-img

11.09.2007, 08:55

clock-img

nanny06

pencil-img

76

Zdravo!
ja hvala za odgovore!vem da morm delat na psihi ampak to nekak že dolg traja, teža pa ista al pa manjša. nimam pa nobene bulimije pa takih problemov(vsaj to je dobr)..  je pa težko no..  sej se trudm, pa ful mi paše mastna hrana pa take težke zadeve sam se nikjer ne pozna..  pa tut ne morem večkrat po malem jest, k želodec enostavno ne prenese!pa mam tut mero kok loh pojem da nisem pol vsa zelena cel dan..  sej vem rabm čas, pa se bo uredil,počas!!

najlepša hvala za odgovore

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem