cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

moram se malo potožit

clock-img

02.08.2006, 09:14

clock-img

Anonimen

Zakaj gre..

Gre za to, da sva se s partnerjem odtujila po porodu.

Seksala nisva že celo večnost...pa smo že pol leta po porodu.

Poleg tega moja postava ni več takšna kot je bila...v bokih sem široka, pač imam 10kg več kot pred nosečnostjo.

In opažam da partnerja ne privlačim več tako.

Sem hotela seksta, pa je rekel, da sem zdaj mamauser posted image  in da je drugače.user posted image

Ja, pa zraven je bil pri porodu.

Pa vprašal me je, če sem že sploh normalizirana spodaj...user posted image

Skratka obeta se suša...vprašannje če pri partnerju tudi.user posted image

clock-img

02.08.2006, 09:20

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Prvič ne glej nase tok negativno, pa kaj če si se zredila oz. so ti kg ostale. Mej se rada, obleči lepo spodnje perilo in se pokaži partnerju. Zaupaj se mu in on se naj tebi zaupa, povej mu kako si ga želiš in da je vse uredu s teboj....

clock-img

02.08.2006, 09:27

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

posadi ga na stol in se resno pogovorta...moj je imel na začetku tudi neko fiksno idejo, češ da bom, če bova pogosto, potem preveč utrujena, da vprašanje kakšno bo moje mleko itd....joj, moški so včasih čist za lunouser posted image

glede normalizacije pa...če ti ne verjame, da je tam vse ok, pojdita skupaj h ginekologu!

jaz bi najprej vse njegove izgovore 'znanstveno' ovrgla...

kar se pa kil tiče mu povej, da bo sedaj pač nekaj časa bolj na mehkemuser posted image
meni jih tud še 21m po porodu ni uspelo dol spravit, pa še od prej jih imam prevečuser posted image  ...povej mu, da je seks najboljša telovadba za pokurit kalorije, pa še zastonj jeuser posted image

clock-img

02.08.2006, 11:21

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Morda ga je vse skupaj malo pretreslo; v tem primeru bo pogovor zelo pamagal.
Kako pa je tebi všeč biti mama? Si utrujena, brez voje, naveličana? Če je tako, potem se te najbrž res boji še bolj utruditi.

Je bil vajin odnos pred porodom dober?

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

02.08.2006, 13:48

clock-img

Anonimen

midva sva prišla na stare tirnice relativno pozno. zaradi mene, ker me je ful bolelo, kot bi me preveč skup zašili. pa tudi spodaj je zgledalo dokaj klavrno in mi zaradi tega sploh ni bilo... zdaj je spet vse kot je bilo včasih in tudi midva sva spet našla tisto, kar sva imela prej;)

pa še sam je priznal, da je neverjetno, da je spodaj spet vse tako lepo, kot je bilo pred porodom. nekateri pač rabimo več časa, da pridemo k sebi. če se s partnerjem sicer razumeta in se veliko pogovarjata, tudi o tem, potem ne bo težav. v nasprotnem pa...user posted image

clock-img

02.08.2006, 14:21

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

vse je v glavi pravijo
upam, da bosta rešila tale problem
in da bo vse tako kot  je bilo prej
in še lepše
SREČNOuser posted image

clock-img

02.08.2006, 23:59

clock-img

siniti

pencil-img

129

IZVIRNO SPOROČILO: sanasan

posadi ga na stol in se resno pogovorta...moj je imel na začetku tudi neko fiksno idejo, češ da bom, če bova pogosto, potem preveč utrujena, da vprašanje kakšno bo moje mleko itd....joj, moški so včasih čist za lunouser posted image

glede normalizacije pa...če ti ne verjame, da je tam vse ok, pojdita skupaj h ginekologu!

jaz bi najprej vse njegove izgovore 'znanstveno' ovrgla...

kar se pa kil tiče mu povej, da bo sedaj pač nekaj časa bolj na mehkemuser posted image
meni jih tud še 21m po porodu ni uspelo dol spravit, pa še od prej jih imam prevečuser posted image  ...povej mu, da je seks najboljša telovadba za pokurit kalorije, pa še zastonj jeuser posted image

sanasan to si pa ful dobr napisala...

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem