cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

montignac-ova dieta

clock-img

28.11.2005, 19:53

clock-img

Anonimen

Živjo!!

Zadnjič sem na netu nekaj brala o tem, sam mi še vedno ni čist jasno..

a mi lahko katera bol po "kmečko" opiše kako to gre?!!

moram se znebit kakšnih 6 kg in to tudi obdržati..

hvala

clock-img

28.11.2005, 20:29

clock-img

Anonimen

U, ta bo pa težka. Se mi zdi, da je ta dieta veliko bolj kompleksna in da se je ne da prav na hitro razložit. Vsaj kolikor sem jaz brala o njej.

clock-img

28.11.2005, 20:47

clock-img

šošo

pencil-img

7

moja user posted image  je nekaj časa bila na tej dieti. Je kar kompleksna, kot je rekla Splišni. Mislim, da se da tudi pri nas dobiti knjigo o njej. Bistvo pa je v ločevanju oziroma kombiniranju živil - ogljikovi hidrati, beljakovine in maščobe. Pa ne smeš vsega jest: od testenin lahko samo špagete, ne smeš koruze in jedi, ki jo vsebujejo, ne krompirja, ne rdeče pese... za kaj več si moraš pa prebrat v knjigi, ker je kar zapleteno. Je pa za hujšanje (čeprav moji ni ravno uspevalo) in za vzdrževanje telesne teže - čeprav mislim, da za vzdrževanje ni tako zapleteno/striktno.
Upam, da sem ti kaj pomagal.
Veliko uspeha.

Alj

clock-img

28.11.2005, 22:41

clock-img

Anonimen

Najbolje zateje, da si jo izposodiš v knjižnici in jo temeljito prebereš, ker je tega vredna.Jaz osebno že 14 dni jem oz. se prehranjujem po tej metodi in sem ob 3kg.Meni se zdi veliko bolj prijazna in zdrava kot 90 dnevana dieta.Velikom lahko poješ in hujšaš, res fino, pa še marsikdaj se naučiš o človekovi razvadah,še posebej kar s tiče sladkegaA
Adijo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem