cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

moja matematika

clock-img

12.11.2013, 21:43

clock-img

enea

pencil-img

2440

imam problem s spletno stranjo http://moja-matematika.si/, kadar se prijavim, in kliknem desno za dostop do vadnice, mi od tam naprej nobena naloga več ne dela, ne morem kliknit ne morem tipkovnice uporabit,.. ne vem ali sem blond, čeprav ne po naravi,... ali je res kaj narobe oz jaz delam narobe,.. ker vidimn da so otroci gor kar aktivni in imajo veliko točk,.. kaj mi predlagate,..

clock-img

12.11.2013, 22:01

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Živjo, jaz sem ugotovila, da se nalog ne da reševati na tablici, na klasicnem PC-ju pa vedno ok dela.
A prej ti je delalo, pa sedaj ne dela več ali sploh še niste nič reševali?

clock-img

12.11.2013, 22:16

clock-img

enea

pencil-img

2440

ne nismo še reševali,.. sem se prijavila že enmiljontavžent krat in zmeraj ista pesem,.. sem pa malo po tistem ko sem oddala prvi post šla še enkrat gor, in glej ga zlomka danes je začelo delat,.. ne vem kako to, ampak prej res nisem mogla nikamor od tam ko sem odprla nalogo,..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem