cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

moj ringaraja

clock-img

19.05.2009, 08:02

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Še prejšnji teden sem pod rubriko moj ringaraja našla vse, bilo je zelo pregledno. Sedaj pa je vse nekaj zbrkano, nepregledno in kar neki, pa ne vem ali je kaj narobe pri mojih nastavitvah al imate vse tako.

clock-img

19.05.2009, 08:24

clock-img

barika

pencil-img

6448

vsi user posted image

clock-img

19.05.2009, 08:25

clock-img

Anonimen

tud mi imamo tko ja in je prov obupnouser posted image

clock-img

19.05.2009, 08:28

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ja, iz dneva v dan so tele novitete bolj grozljive.

Jaka in ostali, saj vemo, da želite izboljšati portal, ampak na tak način, kot to počnete vi, je le ena sama zbrka, kup nepreglednih zadev in množica nezadovoljnih uporabnikov. Žal ste ga prekleto usrali z novitetami.

clock-img

19.05.2009, 08:29

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz sem se glih navadila naprejšnjo noviteto,zdej se pa spet nič ne znajdemuser posted image

clock-img

19.05.2009, 08:36

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

se podpišem pod vse!
prej sem lahko spremljala, če je kaj novega na debatah, kjer sem tudi sama kaj napisala - kje za vraga to sedaj pogledam???

clock-img

19.05.2009, 09:19

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Meni se pa zdi, da bi Ringaraja rada postala drugi Facebookuser posted image
Zakaj za vraga moram potrjevat prijatelje, saj nismo v vrtcu da tekmujemo kdo jih bo imel večuser posted image
Ma, meni je tudi bilo prej veliko boljše, tole je pa kr nekiuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

19.05.2009, 09:22

clock-img

Anonimen

user posted image .Kje so moje zadnje debate...imam kar ene leve uporabnice:kaj je Rija nazadnje pisala,pa sploh nisem sodelovala,da je Mic dala nove slike v album....halooo,sploh se vec ne znajdemuser posted image .

clock-img

19.05.2009, 10:39

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image .Kje so moje zadnje debate...imam kar ene leve uporabnice:kaj je Rija nazadnje pisala,pa sploh nisem sodelovala,da je Mic dala nove slike v album....halooo,sploh se vec ne znajdemuser posted image .

Enako..user posted image user posted image Naredite tako kot je bilo prej. Bolj pregledno.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

19.05.2009, 13:18

clock-img

barika

pencil-img

6448

Zgleda, da jim naše negativne kritike nič ne pomenijo, še z odgovorom zakaj je tako se ne potrudijo.

clock-img

19.05.2009, 17:12

clock-img

barbara b

pencil-img

589

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

clock-img

19.05.2009, 21:40

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Opravičujem se vam za pozen odgovor.

Moja RR je res nekoliko spremenjena.

Vaše kritike in predloge bomo upoštevali pri preoblikovanju tega dela portala.

Nekaj časa bo moja RR ostala v takšni obliki, kot je, sledijo pa še nadgradnje in spremembe. Upam, da boste zdržale in našle vse, kar vas zanima.

Hvala za predloge in izkazano razumevanje.

Jerneja

clock-img

19.05.2009, 21:54

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Kje pa najdem koledar nosečnosti? Prej je bil pod moja ringaraja, sedaj ga pa sploh ne najdem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2009, 21:56

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

V glavnem meniju portala, na prvi strani, povsem na vrhu, med koledarji.

clock-img

19.05.2009, 22:14

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Kot sem že na zs napisala. Dajte dogajanje na rr pod link, da ne bo te solate ob strani ker je FULL moteče.

clock-img

19.05.2009, 22:19

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

user posted image  res je nepregledno. Se strinjam.

Kot sem že napisala to ni končna verzija bodo še spremembe, trenutno bo nekaj časa ostalo tako.

Popravki sledijo, tudi jaz upam, da zelooo kmalu.

clock-img

19.05.2009, 22:22

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz mam boljši predlog. Nehajte nadgrajevat, ker večina stvari je sedaj živo skrpucalo.user posted image

clock-img

20.05.2009, 09:20

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Jaz mam boljši predlog. Nehajte nadgrajevat, ker večina stvari je sedaj živo skrpucalo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 17:01

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

user posted image

zdaj sploh ne najdem debat,kjer sem sodelovala

kaR te ne ubije,te okrepi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem