cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

modrci

clock-img

31.08.2010, 10:56

clock-img

kiss 4 me

pencil-img

49

kje jih kupujete?
jih po določenem času zmečete vstran?
je Lisca vredna svojega denarja?
ponavadi kupujem v H&M, ker mi najbolj odgovarjajo njihovi modeli. sedaj pa so se naramnice spremenile v vrvice in moram it v nabavo.

clock-img

31.08.2010, 12:12

clock-img

gaya24

pencil-img

944

intimissimi,h&m

clock-img

31.08.2010, 14:32

clock-img

melanija

pencil-img

934

Od Lisce za vsakodnevno nošnjo, za kakšne malo bolj posebne priložnosti (da možeka razveselim) pa H&M. Tudi zato ker od Lisce zdržijo dlje in so vredni svojega denarja.

clock-img

25.09.2010, 09:02

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

jaz ima najraje Lisco al pa Triumph. včasih tud kje drugje kupim kakšen za posebno priložnost.

clock-img

25.09.2010, 17:33

clock-img

zvezdica_1

pencil-img

376

ja no, tudi lisca je rpecenjena. meni je kost ven pogledala po 1 mesecu od nakupa, s tem da je bil nošen največ 10 dni....
nikoli več...
pa še račun sm stran vrgla, ker so bile rpej res dobre izkušnjeuser posted image

clock-img

25.09.2010, 17:45

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Včasih sem kupovala lisco, vendar imam slabe izkušnje tako s kostmi, kot s peno, ki notri in se zmečka, kadar gre za podložene modrce. Zato ne dam več toliko denarja zanje. Kupim jih v New yorkerju. So poceni in fajn se nosijo, imajo pa res veliko modelov, tako da bom najbolj verjetno še nekaj časa modrce kupovala tam. Aja, pa številko imajo mojo, ki se je sicer ne dobi povsod.

clock-img

25.09.2010, 17:48

clock-img

Anonimen

Običajno Lisco, internet prodaja, vedno počakam popuste in dostavo brez stroškov. Mi pa modeli pašejo in jih ne rabim probat.

clock-img

30.09.2010, 09:11

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Jst prisegam na Skiny! Zelo kvalitetno, res pa je, da kakih huudooo sexy modelov tam ne najdeš.user posted image

clock-img

05.10.2010, 13:16

clock-img

livia

pencil-img

2395

Skiny

clock-img

07.10.2010, 20:34

clock-img

Spiria

pencil-img

197

Odkar sem si kupila CK modrc s penastimi gladkimi košaricami, nosim samo še ta model, res je naaajbolj udoben, nabavila sem si že 3  komade in ob plači grem še po enega user posted image

clock-img

10.10.2010, 11:32

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Edino v h&m najdem takega, ko paše na obliko mojih marelicuser posted image . Včasih sem jih kupovala v zari, pa jih zdaj ni več. Športnega sem pa letos dobila v intimissimi.

clock-img

16.10.2010, 20:34

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Imam velika prsa in jih najdem po ugodni ceni in lepe v La senzi. Zakon trgovina!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem