cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

modra lupina

clock-img

25.08.2007, 09:55

clock-img

meta22

pencil-img

562

a obstaja rožica s takim imenom? sem namreč v eni škatlici na podstrešju našla neka semena, gor na škatlici pa piše modra lupina!user posted image če ja kdaj se sadi in kako izgleda?

lp
meta

clock-img

25.08.2007, 10:21

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Praviš da si našla semena. Torej jih je več. Posadi nekaj spomladi, pa boš videla, če bo kaj ven prišlo, če ne pa probaj potem še v kakem drugem mesecu.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

25.08.2007, 15:52

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Lupina obstaja, to ti naredi tak grm, listi so na dolgih pecljih, deljeni, cveti pa v pokončnih cvetovih-socvetjih, kot eni pokončni storži. Prvo leto, ko poseješ sicer pride ven, je bolj majceno, drugo leto pa imaš kaj videt.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

26.08.2007, 09:12

clock-img

meta22

pencil-img

562

nasy, a imaš kje kako fotko te rastline, sem iskala na netu pa sem nekaj našla, vendar ne vem, če je to to! pa kdaj se sadi, najbrš spomladi ne?

lp
meta

clock-img

26.08.2007, 16:35

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Bom šla mojo poslikat na vrt, je spet malo zacvetela, le da moja ni modra, ta je roza, imela sem pa bele, roza, vijolične.

clock-img

26.08.2007, 18:28

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

= Lupinus.

Vpiši v google in daj na slike pa boš dobila množico slik.

Sem prej linkala nekaj URL-jev pa je podaljšalo stan do onemoglosti. Slik pa ne znam lepit gor.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

27.08.2007, 11:56

clock-img

meta22

pencil-img

562

hvala. ravno to sem našla na netu, pa nisem vedela, če je to to! bom posadila, pa bom videla, kaj bo ven prišlo. upam, da ta rožica, ker je kar lepa. najboljše je, da posadim spomladi, a ne?

lp
meta

clock-img

27.08.2007, 12:17

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Ja, posej spomladi, saj lahko malo po trgovinah s semeni pobrskaš, da si pogledaš čas setve, prodajajo semena, pa si lepo pogledaš na vrečkici. Ne se ustrašit, če boš čakala nekaj časa, da vzklije. In ko vzklije, prvo leto vprašanje, če ti bo zacvetelo že kaj.

clock-img

27.08.2007, 15:56

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Jaz ti priporočam, da seme posadiš v lončke, in potem rastline, ko so visoke kakih 10 cm, presadiš na vrt.
Lupine (volčji bob) so trajnica a trajajo le nekaj let.

Ustavi se in prišel boš!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem