cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

možne težave pred zanositvijo in potem ss, abrazija

clock-img

28.03.2008, 20:33

clock-img

detelja

pencil-img

4525

mene pa zanima, če ste imele preden ste zanosile kakšne gin. težave...npr. neredne menstruacije, policistične jajčnike...meni so najprej rekli, da bom bolj z težavo po naravni poti zanosla...a nama je ratalo v 1. mesecu...prej sem imela težave z nerednimi menstruacijami, zelo bolečimi jajčniki, policistične jajčnike imam, kar naprej imam neke bakterije, glivice...

clock-img

29.03.2008, 11:39

clock-img

novo

pencil-img

2871

pozdravljena!
kakor praviš in kakor se razbere se mi počasi zdi, da ni nobenega recepta za zanositev. Js  prej nisem imela nobenih problemov pa sm 2 ss, tak da se mi zdi, da včasih moraš mnenja vzeti tak tak. Sej ne pravim, da niso mnenja pomembna ampak vsak najbolje pozna svoje telo in notranje glasove.
V končni fazi pa smo same tiste, ki najbolje vemo in upamo na najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.03.2008, 12:10

clock-img

detelja

pencil-img

4525

ti dam prav...dostikrat rečejo zdravniki eno pa čist obupajo in pravijo, da tu več ni upanja, in se potem čist drugače izteče...meni je moja gin. rekla, da narava dela čudeže...

clock-img

30.03.2008, 20:14

clock-img

novo

pencil-img

2871

Ja, moja g. pa je dejala, da je dobra nosečnost kot metanje kocke in možnosti kot so da dobiš 6. Sn jo mal čudno pogledala, da je ubrala takšno primerjavo, a je dejansko res. Ampak če si močno želiš dobiš 6!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2008, 10:25

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: novo

Ja, moja g. pa je dejala, da je dobra nosečnost kot metanje kocke in možnosti kot so da dobiš 6. Sn jo mal čudno pogledala, da je ubrala takšno primerjavo, a je dejansko res. Ampak če si močno želiš dobiš 6!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem