najmlajši je star 3 mesece, (to glih nima veze)
No, ni, da ne bi imelo čisto nič veze- ko smo utrujeni, nam je manj do seksa. Je pa res, da verjetno to ni glavni razlog, ker se to vleče že dalj časa.
Koliko je star najstarejši otrok? 4 leta? Če se je tako začel obnašat po tvoji prvi nosečnosti, potem se je lahko čutil odrinjenega.
priznam, da tudi meni ni toliko do SO, bolj zaradi njega, da si nebi druge iskal. on ne da pa nikoli pobude. ali me objema, ali kako drugače nakaže, da bi sexal.
Potem ti siliš k so oba - in sebi in njega... To ni ok. Spat z njim, samo zato, da si ne bo drugje katere našel, čeprav ne tebi, ne njemu ni... po moje ni ok.
zakaj je tak, koker jaz vem, bi deci nonstop sam seksali ...
Večina odraslih čustvenih moških ne bo mislila na seks, ko bo kaj zelo narobe - recimo če jih bo skrbelo za njihovega otroka, če je kaj ornk bolan, veliko jih tudi ubija stres na delovnem mestu, sploh če so edini, ki prinašajo dohodek k družini in se čutijo odgovorni za vse. Nekateri so homoseksualci ali biseksualci in imajo razne faze, ko so bolj homo in bolj hetero. Dostim normalnim heteroseksualcem ni do seksa s tečno ženo ali tako, s katero sta se odtujila. Razlogov, zakaj komu ni do seksa je milijon, tako kot pri ženskah. Moški niso neka nižja, popolnoma nagonska vrsta - so ljudje, tako kot me.
Ugibat na pamet, zakaj tvojemu ni, nima smisla - če hočeš kak bolj pameten odgovor, moraš dat več informacij: kako je bilo prej (pred poroko) - koliko sta spala skup, ali mu je seks veliko pomenil ali je bil že takrat bolj obrobnega pomena, kako je sprejel rojstvo otroka, ali si je tudi on želel vse tri otroke ali je bila to bolj tvoja želja, itd...