cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

moška obleka - mb

clock-img

19.02.2006, 18:04

clock-img

Pi@

pencil-img

119

Mi lahko svetujete kje v Mariboru kupit lepo in poceni (če to sploh gre skupaj user posted image  )moško obleko? Se nam malo mudi...

12.4.2006 nas je osrečil mali Bor

clock-img

19.02.2006, 19:36

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ne vem, a je v MB kakšen Ona On, ker moj jo je v Kranju dobil za 30000, sicer znižano, je pa od Elkroja.

clock-img

19.02.2006, 21:22

clock-img

Andra

pencil-img

825

Pojdi rajši do Graca k Adlerju in bosta dobila kar vama srce poželi. Cene so pa čisto normalne (obleka, srajca, kravata, pas in nogavice) za 200 eurov.
Imajo pa zelo lepe kombinacije in lahko izbiraš med različnimi velikostmi (večji suknjič in manše hlače ali obratno), saj nismo vsi delani po jusu. user posted image

clock-img

20.02.2006, 19:50

clock-img

andreja25

pencil-img

46

Idi v modno hišo, tam imajo različne znamke moških oblek,pa tudi cene niso glih pretirane pa še kakovost je vredu.Midva sva jo lansko leto kupla tam, znamka SENS in sva dala za obleko z srajco in kravato cca.60.000 sit.

PDP 3.6user posted image

clock-img

20.02.2006, 20:33

clock-img

Anonimen

ZARA ma neko finočo, sploh za moške, pa menda niso cene nekaj visoke?!user posted image Idi gledat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem