cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

močnejša in daljša menstruacija po porodu :(

clock-img

22.12.2009, 19:17

clock-img

tanja1980

pencil-img

148

Čau,

zanima me, kako je z vami in gospo menstruacijo. 5 mesecev po porodu sem dobila prvo in sedaj imam drugi, ki traja ze 7 dni in ne zdi se mi, da je bo kmalu konec. Je bila boleča na začetku, da sem vzela tableto, kar prej nikol v zivljenju nisem rabila pa se traja mi celo večnost...prej sem jo imela maksimalno 5 dni pa še to tako malo, da je blo komaj komaj. Sedaj pa imam krajši ciklus, nma 26 dni in kr ne neha se, madona, kaj je zdej to, a je vedno tako ali samo prvih nekaj...


kako je pri vas zadeva....

clock-img

22.12.2009, 19:20

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Jaz sm jo dobila takoj po čišči. Ene tri mesce je bil ciklus nereden: enkrat na 26 dni, pol kr na 36 dni.... Prva dva mesca oz. ciklusa je bla nenormalno močna, da sm mislila, da bom kar izkrvavela zravn user posted image . Sem menjavala vložke na eno uro, ker je takoj premočilo... Sem šla na wc in medtem ko sem lulala, je še zravn rdeče teklo v curku. Kr strah me je blo. No, potem nasl. mesec je blo že boljše in pol vsak nasl. mesec. Zdej je spet tko kot pred nosečnostjo: normalna, do 5 dni, prva dva dni močnejša.

Tudi pri tebi se bo uredilo.

clock-img

22.12.2009, 21:52

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

ja to je normalno. moja prva po porodu je tud trajala več kot en teden vložek sem pa menjavala vsake pou ure.... in boleča je bila... tadruga je bila pa že bolj "normalna" tretja mi je bila pa taka kot pred nosečnostjo

clock-img

23.12.2009, 10:03

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz sem ena izmed tistih "srečnic" ki me je doletela dalša in bolj bolečamenstruacija po porodu. Kljub polnemu dojenju me je "razveselila" že 4 mesece po porodi. Ciklus se je takoj uredil,, ampak krvavitev pa traja in traja tudi do 10 dni in je močna predvsem pa boleča.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem