cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

močne krvavitve

clock-img

04.04.2010, 07:42

clock-img

sabi

pencil-img

295

pozdravljene!
Naj vam opišem svoj primer:sem 14 mesecev po porodu, prva Menstruacija je bila osem mesecev po porodu in sicer v mejah normale, nato je bila čez 32 dni, potem pa do marca meseca vsak mesec niormalo in je trajala od sedem do devet dni.Nato pa je ta mesec bila od 4-10 marca in nato še prejšnjo nedeljo, vendar tako močno, da sem šla na urgenco.Tam so rekli, sa ni to nič posebnega, da so lahko hormoni, da je lahko stres, uglavnem več vzrokov je lahko in ker je bila sluz preodebeljena na 12 mm(mora biti od 5-8), mi je dala 10 dnevno terapijo s tableti da se krvavitev ustavi.No bolje je bilo že po prvi tableti in zdaj ni krvavitve, pravijo pa, da ko poješ do konca tabletke, po 6 dnevih spet nastpoi močna M, ker naj bi se vse to odlščilo.
Mene je pa tega strah, kako močne krvavitve naj spet pričakujem, kajti ta teden sem bila doma, ker taka ne morem delat in kaj me zdaj spet čaka bolniška, ali je katera že šla čez to in kako je bilo, je pa res, da mislimo še enkrat zanositi.
lp.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem