cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mnenje o imenu

clock-img

26.09.2005, 09:27

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Tokrat bi vas prosila za mnenje - mnenje o imenu za punčko. Sicer se oba s fantom načeloma strinjava z imenom Ana za punčko, ampak sem čez vikend videla eno zanimivo različico tega imena - RIANA.

Kako se vam kaj zdi? Nisem za preveč eksotična imena, rada pa bi, da ne bi bilo povsem vsakdanje.

Za kakšno mnenje bi bila zelo hvaležna user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

26.09.2005, 09:31

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

dobro jutro........
kako si kaj? očitno se bova srečali kar v bolnici, ker imava rok na isti dan...
riana? ne vem. sicer je ime lepo, vendar zamisli se, da ga bo otrok nosil celo življenje... sicer nisem starokopitna, vendar se bolj nagibam h klasičnim imenom, ki ne bodo nikoli prešla iz mode. najhuje mi je, ko vidim otroke z imenom brooke in ridge in podobno... jaz imam raje krajša imena. če bomo mi imeli punčko, bo to maja. za fantka pa še iščemo kaj lepega...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

26.09.2005, 09:44

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ja iz riana, ni nujno da pride ana, lahko tudi ria,zdaj pa odvisno kako ti je to všeč.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

26.09.2005, 10:11

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Ojla, meni je Ana načeloma lepo ime, samo kaj, ko je potem punčka od Ančke vse naprej. Iz Ane je preveč izpeljank, to je problem.
Riana, pa prvič slišim.user posted image

:)

clock-img

26.09.2005, 10:23

clock-img

dejčka2

pencil-img

302

Mi je všeč, ni tako vsakdanje, no mi imamo Analino.
lp

clock-img

26.09.2005, 10:36

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Če že sprašuješ za mnenje: meni ni všeč. Tako nekam grobo mi deluje, če primerjam z Ano.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

26.09.2005, 10:47

clock-img

Anonimen

Če je nekomu to všeč ali ne, je čisto subjektivna stvar. Je pa med tema dvma imenoma po moje ogrooooomna razlika. Ana je Ana in pika. Riana je pa že nekaj dodatno priveskasto pocukranega ... moje subjektivno mnenje, seveda.

clock-img

26.09.2005, 11:16

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Hvala vam za mnenja - tudi mojemu ni všeč. Ne vem, vsake toliko kaj slišim, pa mi je všeč... Bomo še videli, pa premleli in v končni fazi sploh videli, če bo punčka user posted image

Če mi še kakšno, malo drugačno, ime prekriža pot, vas spet poprosim za mnenjeuser posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

26.09.2005, 11:20

clock-img

neja

pencil-img

764

Riana je bilo ime eni punci v nadaljevanki Mladi in nemirni. Kaj te vem, meni ni napačno:)

LP

clock-img

26.09.2005, 11:23

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

vsekakor bolje kot pa ana, ali pa anja. tega je tu okrog milon, vska tretja je ana ali anja ali pa kaja. ne vem, kje vsi ta imena poberejo, da so pol v razredu 3 otroci z istim imenom! user posted image
RIANA se meni zelo dopade. je pa skrajšano oblike AIRANA, kar mi je tud všeč, čeprav se bo morda kdo spomnil na raketo...
če te zanima pomen imen, jih najdeš tule:
http://www.behindthename.com/ 

Lpuser posted image

clock-img

26.09.2005, 11:23

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Jaz sem ime zasledila v reviji Moj Malček, kjer v vsaki številki predstavijo par imen od dr. Kebra. Baje je izpeljava iz imena Marjana ipd.

clock-img

26.09.2005, 11:24

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

popravek: ARIANA.

clock-img

26.09.2005, 11:25

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Riana mi ni všeč, Ana pa mi jeuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

26.09.2005, 11:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.09.2005, 11:41

clock-img

DrejcDrejc

pencil-img

480

Riana me spominja na ime Adriana in se mi ne zdi slabo, res se sliši okej, če ima človek nekoliko originalnejše ime, ne pa da so vsi Niki, pa Ane, pa... Tooooooliko je različnih možnosti, večinoma pa padejo samo take, ki smo jih od nekod že vajeni, imamo vgrajene v uho, se slišijo domače... Vsako ime se sliši domače, ko ga desetkrat slišiš. Sploh pa ni pomembno, kaj si drugi mislijo o izbranem imenu, vsak ima svoj okus, če se ti zdi, da bo otroku ime pristajalo in da ne bo zvenelo ravno Marsovsko, potem je to čisto okej. Meni je Riana čisto simpatično ime.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

clock-img

26.09.2005, 15:59

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

Kar ok, vendar mi še lepše zveni Ariana.
Je pa definitivno lepše Riana kot Ana. Zdi se mi, da se dandanes imena res preveč podvajajo.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

26.09.2005, 16:25

clock-img

Anonimen

Mogoče zato, ker je moja mami Ana, sam men je bolš Riana. Čeprav bom sama zbrala čist kej drugega...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem