cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mnenje....

clock-img

11.04.2007, 15:36

clock-img

malecka

pencil-img

1665

No ne vem, če sploh ta tema paše sem ampak ne vem kam naj jo dam. Moja  žlahtnica je pred kratkim začela delati v vrtcu, in mi je groza ko se pogovarjava, kaj vse se počne tam notri. Pohištvo za otroke- kuhinja-, omarice, igrače, v glavnem veliko stvari, celih, očuvanih se dobesedno vrže v koš.
Kaj se to z našim šolstvom dogaja, po eni strani so tako zelo revni in se naši otroci v vrtcih in šolah nimajo s čim igrati--so pripomočki in igrače drage-- po drugi strani pa si dovolijo take reči, da ti slabo pride, metanje igrač v koš. A ne bi mogli dati stvari, ki so "odslužile" v kakšne ustanove, varne hiše, ali kaj podobnega...

V glavnem, ne morem biti tiho pri takih dejanjih, a nekateri ljudje res nimajo pameti!!!!

clock-img

11.04.2007, 15:40

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Včasih gre za kakšne napake na stvareh in se zato ne oddajo, temveč raje romajo med odpadke. Tako smo pri nas v trgovini več referenc igrač (kompletne zaloge) stran pometali in se jih iz varnostnih razlogov ni podarilo kakšni dobrodelni organizaciji npr.

clock-img

11.04.2007, 15:44

clock-img

malecka

pencil-img

1665

zastopim, če so stvari z napako. bobnedaj, kaj takega otroku. ampak kadar se stvari premikajo ali se igralnisa obnavlja a je upravičeno stam vršt vse kar ti je viška in vzgojiteljici ne paše da je to v njeni igralnici?

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

11.04.2007, 16:16

clock-img

lex

pencil-img

6532

Saj se po kolektivu vse vpraša, če bo katera kaj imela. Ampak ponavadi so te igrače dale skoz toliko in toliko let in imajo 100% tisoč napak, ki jih ne vidiš takoj. Pri nekaterih odpadajo glave, roke (punčke), pri nekaterih so kolesa že tako uničena, da je groza, večje stvari pa imajo že 1000000 x popravljena vrata  in ko ti naslednjič odpadejo znoriš, ker moreš na popravilo bolj dolgo čakat kot na novo stvar. Veš če je pravkar začela delat tam, še ni dolgo delala s temi igračami in na videz se vidijo res še vredu, ampak niso in zato niso primerneza nikamor drugam kot na smetišče.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem