cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mleko aptimil alergenic

clock-img

23.06.2009, 15:53

clock-img

daisyb

pencil-img

419

pozdravljene,

zanima me, ce vam je, tistim, ki dodajate dojenckom mleko predpisal pediater katero mleko uporabljati lai ste kar same odlocile o ibziri mleka. meni so v porondisnici svetovali, naj kupim aptamil alergenic, ker baje, da ni lih ekstra dobro, da bi ta mali raje ostal na dojenju. v DM ga nisem dobila...v italiji, kjer zivimo ga pa sploh ne prodajajo. nabavila sem novalac 1. mislite, da bi se morala posvetovati z zdravnikom glede mleka' zaenkrat se mi zdi, da otrocicku pase..ima pa zelo rumeno blato...pa vsak obrok je pokakan...je to normalno?

lp,

daisyb

clock-img

23.06.2009, 16:27

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Meni ni nihče v porodnišnici rekel, katero mleko naj kupim, tudi pediatrinja ni nikoli rekla, da bi bilo eno boljše od drugega. Najprej sem poskusila Aptamil, ampak ga je zapiral, potem sem kupila Novalac in zdaj je v redu.

Ampak za tale Aptamil Alergenic pa še nisem slišala. A je to za otroke z alergijo na kravje mleko?

Barva blata je prava, pa tudi pokakani so lahko večkrat na dan.

clock-img

24.06.2009, 11:57

clock-img

Natali07

pencil-img

549

Če so v porodnišnici slučajno postavili sum alergije na kravje mleko potem so ti priporočili tega, drugače ne svetujejo katero mleko uporabljat.

Mleka, ki so za otroke z alergijami na kravje mleko pa nobeno ni posebno dobrega okusa in se vsi otroci raje dojijo. Čeprav se mi zdi da je aptamila alergi ADC boljšega okusa kot allernova.

Pozabila povedat, da mleka za alergične otroke prodajajo le v lekarni.

< Sporočilo je popravil Natali07 -- 24.6.2009 11:58:28 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem