cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mleko ???

clock-img

26.04.2008, 21:09

clock-img

pikica1979

pencil-img

71

Zanima me, ali pijete veliko mleka v nosečnosti in katero pijete?
Baje, ker so krave že polne antibiotikov, se mleko ne preveč priporoča. Zdravniki pa vecino trdijo, naj ga nosečnica pije - zaradi kalcija. A ima mogoce katera, kaksne izkusnje s tem?
user posted image
LP

clock-img

26.04.2008, 21:25

clock-img

novopecena

pencil-img

840

jaz sem celo nosečnost pila kar veliko mleka, predvsem alpskega s kalcijem in je vse ok

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

clock-img

26.04.2008, 22:24

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Jest sm pila od domačega do kuplenga, pa je blo vse ok. Ne vidim razloga, zakaj ga ne bi pila.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

26.04.2008, 23:16

clock-img

andie

pencil-img

427

Spila sem vsak dan 1 liter alpskega, ker mi je nenormalno pasal pa še zgaga me je pekla.

clock-img

26.04.2008, 23:18

clock-img

2suzika7

pencil-img

79

Jaz se mleku odpovem samo v primeru, da bi škodovalo otročku - ko bom dojila. Drugače sem pa zasvojena z njimuser posted image . Pijem ga od zmeraj, takšno in drugačno, pila sem ga v prvi nosečnosti in ob dojenju in ni bilo nikakršnih problemov...

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

clock-img

26.04.2008, 23:26

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni je zelo pasalo mleko in vse mlečno v nosečnosti in sem ga kar precej spila.

clock-img

27.04.2008, 00:28

clock-img

budulove

pencil-img

116

sojino mleko je super, bela kava ima s sojinim mlekom prav poseben okus:) njami

clock-img

27.04.2008, 07:59

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Tudi meni je v pozni nosečnosti pomagalo pri težavah z zgago.Sicer je pa danes že itak vsepovsod (skoraj) ena svin...

clock-img

27.04.2008, 17:41

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: pikica1979

Zanima me, ali pijete veliko mleka v nosečnosti in katero pijete?
Baje, ker so krave že polne antibiotikov, se mleko ne preveč priporoča. Zdravniki pa vecino trdijo, naj ga nosečnica pije - zaradi kalcija. A ima mogoce katera, kaksne izkusnje s tem?
user posted image
LP

Jaz sem ga pila celo nosečnost, včasih domačega, včasih alpsko.
Kar se pa tiče antibiotikov jih v mleku ne sme biti, mleko se redno testira na zaviralne snovi. Če krava dobi antibiotik se mleko ne sme oddajati dokler ne preteče karenca, to je čas po katerem se antibiotik izloči. Zato kar brez skrbi pij mleko.

clock-img

28.04.2008, 16:16

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz načeloma pijem mleko samo v kavi......doma alpsko 3,5, ker ga rabim tudi za tamalo, drugje pa kar imajo za mleko....

kaj pa piščanci?? vsi polni rasnih hormonov....in za dojenčka pri uvajanju gh najprej ponudijo piščanca, purana,....

clock-img

28.04.2008, 21:22

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Jaz ga ne tako ne drugace ne pijem kaj dosti.

Najbolj "antikiotik free" je pa sveze mleko iz mlekarne Planika.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

28.04.2008, 22:59

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

Jaz zjutraj pijem kavo z mlekom ( alpsko 1,6 ), pojem čokolešnik s kakšnim 1,5 dcl mleka ali pa navadni jogurt z musli. Mleka mi do sedaj ni nihčeo dsvetoval v nosečnosti.

clock-img

30.04.2008, 11:54

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Jaz sem normalno pila mleko v obeh nosečnostih, pa ni bilo nič narobe. Če bi gledali na vse posebej kje je kaj škodljivega notri potem tak nič nebi smeli jesti..........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem