cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mleko

clock-img

22.08.2009, 22:08

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

lp..naša punca pije mleko bebimil-kupujemo na hrvaškem...sploh ni mastnouser posted image ,,,od hippa vem da so na flaški bili taki mastni madeži,in bolj se je redila...sedaj pa se je v 1mesecu zredila za 400gramov...nekak mi je to premalo...ali se pać motim..zanima me kake izkušnje imate s milumilom??ali bom pač mogla kupit 2jko?ki je bolj mastno..mala je stara 5mesecov

clock-img

23.08.2009, 07:42

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Ne verjamem, da si na flaški videla prav mastne madeže. Določene formule se ne topijo prav dobro in ostanke mleka oz. praha potem vidiš na flaški. Sicer pa nadaljevalna formula ni prav nič bolj mastna od začetne, celo nekaj malega kalorij manj ima kot začetna, saj se predvideva, da dojenček ob uvedbi nadaljevalne formule že dobi tudi GH.

clock-img

23.08.2009, 12:38

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Te formule naj bi imele kar podobno sestavo. Jaz tudi ne mislim, da so to bili mastni madeži. Dojenček se pa tudi na začetku bolj redi, potem pa začne teža bolj počasi naraščat. Moja se je najprej 1kg na mesec, nazadnje se je pa toliko v dveh in lepo sledi krivulji. Pediatrinja pravi, da je to ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem