cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mlečna hrana

clock-img

11.06.2013, 06:32

clock-img

ninola

pencil-img

39

Pozdravljeni,

Jaz sem slišala da se pri 8ih ali 9ih mesecih dojenčka lahko da polnomastno skutko ali jogurt?

da naj bi se dalo 2/3 sadja in 1/3 skutke.

kaj niso rekli da kravje mleko ipd naj do enega leta starosti naj nebi jedel?

Hvala za odgovor

ninola

clock-img

11.06.2013, 07:09

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

To velja za pitje kravjega mleka kot takega medtem ko mlečne izdelke res lahko začneš dajati nekoliko prej ker so fermentirani. Za začetek lahko v navadno skuto ali jogurt vmešaš sveže sadje kasneje pa lahko tudi kupljen sadni joguurt in sadno skuto.

clock-img

11.06.2013, 07:17

clock-img

ninola

pencil-img

39

hvala za odgovor.

kateri sadni jogurt pa lahko dam? Kdaj si ti dala in kakšnega?
kakšnega otroškega?

ninola

clock-img

11.06.2013, 08:03

clock-img

saragr

pencil-img

164

Moj mali sadnih jogurtov noče zato mu kupim navadni jogurt in sadje. Sadje razrežem in mu dajem par žlic jogurta, par žlic sadja. Ne mešam skupaj jogurt in sadje v en lonček.

clock-img

11.06.2013, 08:26

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Tudi jaz bom po dopolnjenem 8. mesecu začela uvajati jogurt in skuto. Ne bom kupovala že pripravljenih sadnih zaradi obilice sladkorja. Malo sadja in navadnega jogurta skupaj, pa bo.

clock-img

11.06.2013, 11:37

clock-img

nusi

pencil-img

1833

kupljeni sadni jogurti in skutke so res en sam cuker, če ti le čas dopušča jih pripravljaj sama.

clock-img

11.06.2013, 12:00

clock-img

ninola

pencil-img

39

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

kupljeni sadni jogurti in skutke so res en sam cuker, če ti le čas dopušča jih pripravljaj sama.

ja verjamem,.... a ti sama narediš jogurt in skutko? kako pa če jo sama naredi?

za otroka si bom vedno čas vzela, samo da bo jedu bolj zdravo. tudi če mi čas ne bo dopuščal si ga bom vzela :)

prosim za info glede skute itd...

hvala

ninola

clock-img

11.06.2013, 14:23

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: ninola

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

ja verjamem,.... a ti sama narediš jogurt in skutko? kako pa če jo sama naredi?

za otroka si bom vedno čas vzela, samo da bo jedu bolj zdravo. tudi če mi čas ne bo dopuščal si ga bom vzela :)

prosim za info glede skute itd...

hvala

Kaj pa želiš vedet? user posted image Pač pretlačiš npr. banano in potem vmešaš v navadni jogurt. Ali pa pretlačiš kakšno bolj sočno sadje, da pride bolj tekoče in ga vmešaš v navadno skuto, lahko pa tud banano in skuto, ampak jaz to dvoje nsem mešala, ker banana je že sama po sebi nasitna, skuta pa tudi. Simpl. user posted image Če je pa kdaj gužva, pa tudi kupljen jogurt/skuta ne škodita.

clock-img

11.06.2013, 23:28

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

To velja za pitje kravjega mleka kot takega medtem ko mlečne izdelke res lahko začneš dajati nekoliko prej ker so fermentirani. Za začetek lahko v navadno skuto ali jogurt vmešaš sveže sadje kasneje pa lahko tudi kupljen sadni joguurt in sadno skuto.

Mi smo začeli z 11 meseci, nič prej, ker smo imeli v sorodu alergijo na mlečne izdelke in je blo kr hudo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem