cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mladi muci iščeta dom

clock-img

12.09.2009, 12:08

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

ful sta luštna, stara malo manj kot dva meseca. samička je tigrasta, samček pa skoraj črn, ampak s tigrasto podlago. s tem, da je samička že dobro udomačena, samček se malo manj pusti božat, ampak to ni problem ga navadit, če imate zanj čas in voljo. sta pa v prekmurju.
če je kdo interesiran, naj se mi javi na zs.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

12.09.2009, 13:58

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Mačji mladički se ne smejo oddajat do 12 tednov starosti, v skladu z zakonodajo, ne modno muho. Tako da za malo majn kot dva meseca je še ful prezgodaj, da bi šli od mame. Upam, da bote za njih našli varne in dobre domove.

clock-img

12.09.2009, 19:16

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

sem dala oglas ravno zato že zdaj, ker nisem pričakovala ravno nekega navala takoj zdaj. in če bi že kdo poklical, bi se dogovorila za čez enkaj tednov, da jih pridejo iskat, tko da ni treba zganjat panike. sem odraščala celo življenje z živalmi. sicer pa je 12 tednov pretirano. do zdaj sem še vsakega psa ali mačka prejela ob starosti približno 8 tednov in ni bilo nikoli nič narobe.oglas pa sem dala ravno zato, da bi jima lahko našla topel dom, da ne končata prej kje pod kolesi, ker se muce rade zavlečejo v avtomobile. :( in res upam, da jih bo kdo vzel. bi sama si kako odnesla, ampak imam že psa v stanovanju, tako da ne gre.

< Sporočilo je popravil yellowcrystalstar -- 12.9.2009 19:18:04 >

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

12.09.2009, 19:41

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Hja, jaz si nisem zmislila zakonodaje, je kakršna je in v njej piše 12 tednov. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem