cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mlade mamice in nosečnice prosim za pomoč

clock-img

30.03.2016, 13:28

clock-img

študentka94

pencil-img

5

Pozdravljene mlade mamice in nosečnice.
Sem Mirjam Fortuna in obiskujem 3. letnik Naravoslovnotehniške fakultete. V sklopu diplomske naloge bi potrebovala večje število nosečnic in mladih mamic, za anketiranje in daljše sodelovanje. V kolikor ste zainteresirane za sodelovanje ali pa imate kakšno dodatno vprašanje, me prosim kontaktirajte na mail: fortuna.mimi7@gmail.com

Hvala.

Lep dan še naprej.

clock-img

04.04.2016, 20:09

clock-img

študentka94

pencil-img

5

Pozdravljene nosečnice in mlade mamice.
Sem študentka Naravoslovnotehniške fakultete in za diplomsko delo ustvarjam nosečniški planer po željah potrošnic/naročnic. Prosila bi vas, če lahko izpolnete spodnjo anketo in mi pomagate pri diplomski nalogi. Hvala.

Link do ankete: https://www.1ka.si/a/90589

clock-img

07.04.2016, 22:57

clock-img

Stella83

pencil-img

61

Živijo, če ti bo slučajno kaj v pomoč.

Jaz sem si kupila malo lepši zvezek s trdimi platnicami. Notri zapisujem že od samega začetka, ko sem naredila test (nalepila fotko plusa v zvezek). Zapisujem več ali manj, ko imam pregled (lepim kopije slikic z uz, napišem mere na tisti dan, narišem tudi z ravnilom koliko je velik - za lažjo predstavo), ko so kakšni pomembnejši dogodki (npr. Rojstni dnevi ožjih družinskih članov; sem vmes naredila tabelo in vpisala vse datume), kupila/dobila sem že nekaj stvari za otroka, pa sem fotkala in pripisala kdo je kupil....

Imela sem namen pisati v svojem imenu (npr. Sem šla k zdravniku; še vedno ne vem spola..), ko sem pa začela pisati, sem pa kar naenkrat ugotovila, da pišem v imenu dojenčka (mami je spet šla k zdravniku; mami še vedno ne ve katerega spola sem ipd.).

Ponavadi nimam časa sproti pisati, ampak si vzamem čas enkrat na vsake toliko in zapišem še vse za nazaj user posted image

Aja poleg fotk pa lepim tudi kakšne kupljene luštne nalepke, da malo popestrijo vse skupaj.

Srečno pri pisanju diplome user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem