cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mirena - stranski učinki?

clock-img

14.08.2007, 12:56

clock-img

anja80

pencil-img

26

Lansko leto sem rodila in pri prvem ginekološkem pregledu mi je g. vstavila mireno. Po malem sem krvavela skoraj pol leta, vendar naj bi to bilo normalno, vsaj večina uporabnic pravi tako. Sedaj pa nimam že pol leta nobenih krvavitev, ne izcedkov, ne menstruacije.
Problemi pa so pri spolnih odnosih, ki so izjemno boleči in mi praktično sploh ni do njih. Ne vem, ali bi to lahko bilo zaradi mirene?
Imam tudi težave z lasmi, ki so zelo mastni, saj bi si jih morala prati skoraj vsak dan, kar pa seveda ni dobro. Tudi sicer imam zelo mastno, nečisto kožo.
Ne vem, ali je to posledica hormonov, ki ne delajo kot bi morali ali je vpliv mirene ali kaj drugega?
Zelo sem že nesrečna zaradi vsega tega in komaj čakam, da grem k g., verjetno jo bom dala odstraniti, če je "kriva" za moje težave.
Uporabnice mirene - ali je imala ali ima še katera podobne težave?
LP. Hvala za odgovore!

clock-img

14.08.2007, 14:02

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Jaz jo imam šele 14 dni, tako da ti ne morem nič pametnega povedati... So bili pa že posti na račun mirene... Malo poglej po arhivu... Lp A

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem