cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mini boxerce

clock-img

08.10.2004, 08:45

clock-img

dory

pencil-img

8852

Oi

imam vprasanje, a katera ve, koliko je najmanjsa stevilka boxerc za fantke...za fizioterapijo morm kupit spodnje hlacke, pa bi najrajs kr boxerce :)

hvala za odgovor :)

clock-img

08.10.2004, 08:49

clock-img

Anonimen

:ups:teja ciao,sicer ne vem za številko,jaz to na oko kupim.Škoda da ne moreš v Palmanovo,tam so imeli na izbiro,kar ti srce poželi.Midve z Katjo sva kupili seksi kopalke boksarce..imajo pa tudi spodnje perilo v tem stilu:)-Pozdravčke vama dvema:kuza::muca:

clock-img

08.10.2004, 08:51

clock-img

Anonimen

Po mojem je bolje navadne spodnje hlačke, ker če se polula, ne teče toliko naokoli, kot pri bokserkah. Saj je verjetno smisel v tem, da hočejo imeti spodnje hlačke. Sicer pa spodnjih hlačk za majhne fantke pri nas skoraj ni. Sem in tja dobiš kakšne za 4 leta, za 2 je pa že velika kriza. No, ja Schiesserjeve imajo za 1.5000 SIT. Mi smo morali ponje v Avstrijo, kjer smo jih v C&A dobili po 200 SIT - ful fletne in mehke. Ampak to so navadne spodnje hlačke. Bokseric sicer nisem gledala, ampak moj fotografski spomin mi malo sugerira, da so jih tudi imeli.

clock-img

08.10.2004, 09:42

clock-img

Donja

pencil-img

565

V Mariboru je poleg Tuša Metro trgovina in tam sem kupovala spodnje hlačke za mojega srčka. Pa te micene sem videla tudi v Family shopu.

clock-img

08.10.2004, 10:06

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz imam doma ene sposojene pa piše št. 56.So pa tak mini, da so pomoje to res najmanjše. Kupljene pa so v H%M.

clock-img

08.10.2004, 10:53

clock-img

KatjaP

pencil-img

103

V Skiniyju v Nm je najmanjša št. 92. Manjših še nisem zasledila oz. lani so imeli v Leclercu akcijo in so jih imeli tudi št. 86.

clock-img

08.10.2004, 12:28

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Tudi mi imamo za fizoterapijo boksarce kupili pa smo jih v takotu v Kranju:muca::kuza:

clock-img

08.10.2004, 14:00

clock-img

dory

pencil-img

8852

Punce hvala vam...

:rozica: za vse :)

clock-img

08.10.2004, 14:02

clock-img

Anonimen

Teja, dej mi povej zakaj mora met sp. hlačke na fozioterapiji?:zmeden::zmeden::zmeden:
:fis:

clock-img

08.10.2004, 14:03

clock-img

dory

pencil-img

8852

ja da pipca ne nese tko dalec okol :)...sam navadne gate so mi tko tko...pa ce bi se dal bi mela kr boxerce :)

clock-img

08.10.2004, 15:28

clock-img

Anonimen

Aha. Zakaj pa ne sme met pleničke?:ups::ups::ups:

clock-img

08.10.2004, 19:19

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

pleničke ne sme:kuza::muca:imeti ker pravi da z njim lažje dela ker ga nič ne veže mora pa imeti dvojne spodnje hlačke če se v ene slučajno polula tudi doma naj bi vadili brez pleničke čeprav se tega vedno ne držim. lp.

clock-img

10.10.2004, 15:04

clock-img

Anonimen

Ali pa če kupiš kar kopalkice!? Tiste, čisto ta male, so po kilah. Ne prepuščajo, če se polula, pa še za v bazen jih boš lahko imela (oziroma jih bo lahko imel, tebi bodo najbrž premajhne...)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem