cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

metro celovec

clock-img

22.02.2004, 08:48

clock-img

angel

pencil-img

5

Zanima me kaj vse najdeš v metroju, ali imajo tudi oblačila in plenice, pa se res tko splača kot pravijo....pa če mi lahko kdo napiše pot kako priti do metroja, čez ljubelj.hvala.

clock-img

23.02.2004, 08:26

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ja Metro.....ampak moraš imeti kartico oz. moraš biti s.p., da dobiš kartico, edino tako greš lahko notri in nakupuješ. Imajo vse, (kot nekakšna diskontna prodaja) in predvsem te avstrijske firme.

Baje se splača.

Pot do tja pa je mimo Toysa še veliko naprej po cesti (ko misliš, da se že vse zgrešil), ampak delajo npr. v soboto od 6:00 do 12:oo ure, med tednom pa baje od 6:00 do 20:00, ampak nisem sigurna.

Sej pravim, imeti moraš kartico!!!

pa-pa

clock-img

23.02.2004, 14:08

clock-img

angel

pencil-img

5

ja hvala. kartico imam.

clock-img

24.02.2004, 08:34

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

www.metro.at je njihova stran.Odtipkati moraš številko svoje kartice,da potem lahko brskaš po katalogih pa še vse zemljevide imaš narisane,kako priti do tja...

clock-img

27.02.2004, 19:37

clock-img

barbara24-2

pencil-img

1

mene pa zanima kakšna kartica je to in kje se jo da dobiti? hvala

clock-img

01.03.2004, 10:56

clock-img

angel

pencil-img

5

ja dobiš jo samo če imaš s.p., dobiš jo pa v trgovini Metro.lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem