cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

metanje stvari

clock-img

13.03.2009, 19:25

clock-img

katjuša79

pencil-img

64

Naš štiriletnik karnaprej mče stvari. Pa ne iz jeze, kar tako ko se mu zljubi. Meni gre  to pošteno naživce. pa tudi do kakšne nesreče pride (zadene kakšno osebo, stvar...) Poskušala sem že vse mogoče od pogovora, kazni, ignorance.... pa nič. Zanima me, če je to samo obdobje in če ima še katera kakšen predlog kako ukrepati, da se bi to končalo?user posted image

clock-img

13.03.2009, 19:51

clock-img

Gina

pencil-img

12402

KO začne metat igrače, jih brez besed poberi in pospravi nekam čisto proč za določen čas, recimo en teden. To seveda naredi, če si mu reči že prej povedala, zakaj se ne sme igrač metat po stanovanju (ker se poškoduje igrača, pohištvo, tla, ker nimamo denarja za nove..., ker lahko komu pade v glavo...). Ko boš trikrat vzela igrače, bo nehal.

clock-img

13.03.2009, 20:05

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Točno to, kar je napisala Gina, je palilo pri naši! S tem, da je bila stara malo manj kot 2 leti in s tem, da sem jaz igračo vzela in jo umaknila od nje na vidno mesto. Npr. visoko na  omaro, da jo je vidla, dosegla pa ne. Je hitro nehala metat stvari okoli (tudi knjige so vrčale po zraku!).

clock-img

13.03.2009, 20:08

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Naša 19 mesečnica počne isto in to že dooolgo časa. Ne pomaga pa nič, sem poskusila s tisoč in eno metodo. Tudi ta ki jo je predlagala Gina ne deluje. S tem da je pri nas še hujše  ker poleg igračk letijo še flaške, oblačila,hana, pribor,krožniki...v glavnem vse kar ji pride pod roke.

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

13.03.2009, 23:15

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

ja to k opisuje gina res pali!vzet igračo al stvar in jo spravt...morda v kako prozorno škatlo,v dosegu....da ko jo otrok vidi se vsakič spomne zakaj je ostal brez nje...hkrati pa si jo mora da bi jo imel prislužiti...

clock-img

14.03.2009, 08:22

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

ja to k opisuje gina res pali!vzet igračo al stvar in jo spravt...morda v kako prozorno škatlo,v dosegu....da ko jo otrok vidi se vsakič spomne zakaj je ostal brez nje...hkrati pa si jo mora da bi jo imel prislužiti...

jst ji lahko vse igrače pospravim...pa se ne bo dala motit...bo pa kej drugega našlauser posted image user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

14.03.2009, 09:12

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

jst ji lahko vse igrače pospravim...pa se ne bo dala motit...bo pa kej drugega našlauser posted image user posted image user posted image

Sisy, tvoje je premajhna, sploh ne razume poante, logično je to. To deluje pri starejših otrocih. Skoraj vsi majhni otročki imajo to fazo, ki jo sčasoma prerastejo. Normalno je to. Ni pa normalno, če to počne 4-letnik. On je pa tudi že dovolj ozaveščen in povezuje reči, da na to reagira.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem