cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

merkatorjev pekač

clock-img

02.11.2011, 17:12

clock-img

čaki

pencil-img

1009

ga je katera dobila v merkatorju zastonj ob nakupu 3 izdelkov? men je čist čudn, kar gumijast je, nevem kako z njim....

clock-img

02.11.2011, 18:43

clock-img

čaki

pencil-img

1009

no sem spekla marmornati kolač- pekač se ni stopil, ampak se je kolaček zelo lepo spekel!! user posted image

clock-img

02.11.2011, 22:25

clock-img

enea

pencil-img

2440

a to si dobila silikonski pekač za šarkelj ali kvadraten,.. ob nakupu katerih izdelkov ga dobiš??user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2011, 05:40

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

helmans, latta, becel, rama, kokr jest vem. 3je izdelki in dobiš silikonski pekač za šarkelj.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

03.11.2011, 10:03

clock-img

PinaNina

pencil-img

143

Silikonske pekače moramo vedno predno nalijemo biskvit-testo v njega, položiti na pekač od pečice, s katerim ga potem potisnemo v pečico. Ker se nam drugače pri prestavljanju le tega testo razlije in...... še vrsto drugih nevšečnosti.

clock-img

03.11.2011, 12:27

clock-img

čaki

pencil-img

1009

ja dobila sem ga s 3 izdelki, ja in je nek silikonski al gumjasti. sem ga dala kar tako na mrežo v pečico, in mi je čist lepo vse ratalo. lep šarkelj je bil,.

clock-img

04.11.2011, 12:34

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Jaz sem ga danes dobila po pošti (prejšnji teden sem v Merc. kupila 3 rama margarine in poslala račun na naslov organizatorja).
Izgleda zanimiv. Preizkusim ga pa popoldne user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem