cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

menstruacija, glavoboli

clock-img

04.09.2009, 10:47

clock-img

kpmk

pencil-img

1722

eno vprašanje... dojila sem cca 2 meseca.... čiščo sem imela nekje 5t in na uz mi je dr reku da je še kri vidna.... sedaj imam skoz m. in kljub temu da jemljem tabletke (ne dojim in imam kontracepcijske logest)  jo imam včasih tudi vmes, tako da sem jo imela v 3m 6* karr se mi zdi full čudn....  in pa seveda glavobole nekje 3x na teden user posted image user posted image  še ima katera podobne težave???? user posted image user posted image  

aja še to prej sem imela zelo redne m, sedaj pa kr nekaj vmes tako da se mi že zdi da jo imam skoz... in seveda tudi glavobole user posted image user posted image user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

clock-img

04.09.2009, 10:52

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Jst ti priporocam da gres G ker to se mi ne zdi dobro!  Ker krvavitev poleg kontr.tabletk ni v redu! Ce bi ih prvic jemljala ok,ampak to pa ni ok.


< Sporočilo je popravil Sreča in ljubezen -- 4.9.2009 10:53:00 >


_____________________________

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem