cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

menjava salonitne kritine

clock-img

21.07.2006, 21:56

clock-img

Anonimen

Ali mi lahko pomagate z vašimi izkušnjami, ki ste jih morda imeli, če ste prekrivali streho, na kateri je bila prvotna kritina salonitka. Ali ste imeli kakšne ugodnosti pri nakupu nove kritine, oziroma ali ste morda dobili kakšno subvencijo, glede na to, da ste s strehe odstranili kritino, ki je nevarna za človeka? Baje so nekakšne možnosti za pridobitev ugodnega kredita, a nisem povsem prepričan.

clock-img

28.07.2006, 08:43

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

To bi pa tudi mene zanimalo,jaz zaenkrat še nisem našla kakšne informacije,sem pa slišala,da je to možno.

clock-img

28.07.2006, 08:48

clock-img

copka

pencil-img

1117

za ugodne kredite sem slisala, ker mora tudi moja tasca menjat.

A katera ve, koliko stare salonitke je treba menjat? Mi smo streho menjali pred 5-6letiuser posted image , pa nisem sigurna 100%, da so ze bile brez azbesta.

clock-img

28.07.2006, 09:04

clock-img

Anonimen

Kolikor vem, ti krijejo stroške odvoza stare kritine. Kateri urad pa to točno je, pa ne vem. Poglej na net, "eko sklad" ali nekaj podobnega....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem