cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

med

clock-img

15.06.2007, 14:51

clock-img

Tinča1

pencil-img

315

pozdravljene!

Mene pa zanima, ali morda katera ve, če lahko nosečnica uživa med (gozdni, kostanjev), kupljen od čebelarja. Jaz obožujem zajterk: kruh , margarina in med.

Aja sem pa negativna na toksoplazmo. A ima to kaj veze user posted image

Hvala, lp

clock-img

15.06.2007, 14:53

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Jaz mislim, da je med odličen nadomestek saldkorja in vama ne more škodit, lahko kvečjemu koristi. Sploh če je domač in ne iz trgovine, kjer dodajajo sladkor.

200% MAMI

clock-img

15.06.2007, 15:25

clock-img

Anonimen

seveda ti se kr masti

jest ga ne smejo dojenčki do 1 leta starosti, ker lahko vsebuje neko bakterijo, ki je za tako male dojenčke lahko smrtno nevarna

clock-img

15.06.2007, 19:04

clock-img

dudi2006

pencil-img

123

user posted image user posted image user posted image Zakej bi ti pa medek lahko škodoval???

3+1=;)

clock-img

19.06.2007, 09:52

clock-img

prymorka

pencil-img

180

jaz vam lahko poročam kaj mi je rekla ena starejša gospa, glede meda...
jaz imam full rada med, na kruhu,... pa mi je rekla da so nekoč, v starih časih splavljali z medom...
da so ga jedle na žlico,... in v velikih količinah in s tem povzročile splav...
boo ne vem kaj od tega je res...user posted image

clock-img

20.06.2007, 09:35

clock-img

ŽogiMarogi

pencil-img

201

jaz mislim, da ne mora tako škoditi, seveda če ga ješ v normalnih količinah. Jaz si ga dajem v sadni mix - zmiksam sadje, jogurt in dodam žličko medu. Mi prav paše za zajtrk, mi da malo energije, saj sem zjutraj prav lena. Nisem še nikjer zasledila, da ga nosečnica ne bi smela.

papa

clock-img

20.06.2007, 14:51

clock-img

Anonimen

Jaz med jem vsako jutro. Eno rezino kruha + rama + med (pa naj bo kostanjev, gozdi ali cvetlični). Zelo mi povleče zjutraj pa ni nič narobe sam pretiravat ne smeš z nobeno stvarjo.

clock-img

22.06.2007, 14:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem