cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mclaren ali peg perego aria twin za dvojčke?

clock-img

19.06.2011, 13:09

clock-img

anchika

pencil-img

806

Živjo
Potrebujem nasvet od tistih ki imate te vozičke in od drugih mnenja za katerega se bi vve odločile.
Zaenkrat imam Hartan zxII in je vredu a ogromen in načrtujem nakup mnšega-marelo. Moja dva sončka imata zdaj 2 meseca a ko bosta dovolj stara, ko bosta sedela bom hartana prodala in si nabavila novi voziček in me zanimajo vaša mnenja , ker se ne morem odločit. Oba sta mi fajn in lepa. Nagibam se k peg peregu vendar mislim da je mclaren manjši in bolj praktičen za v avto. Kaj mislite??
Hvala za vaša mnenja

clock-img

19.06.2011, 16:13

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Tudi mi imamo ogromen voziček in sem si že 100x rekla, da rabim kaj bolj praktičnega. Ampak vsakič, ko v živo vidim to revščino od mclarna, si premislim, ker mi jih je žal v tisti mini prostorček noter stiščat... Pa vem, da so mclarni cenjeni, praktični in nasploh super, ampak evo, meni se vsakič, ko ga vidim v živo in od blizu, zdi, da moja dva ne bosta noter pasala:) 

clock-img

19.06.2011, 17:09

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Jaz sem tud mamica na kvadrat.

Sem definitivno za Peg peregota- ker je lepši pa mislim, da je zlo lahek. Mclaren po moje ni vredn tega, klko je drag.

Sama pa imam marelico Baby welt in je tud superuser posted image

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

19.06.2011, 17:45

clock-img

almk

pencil-img

222

mi imamo marelico bro&sis Cosatto in smo zadovoljni...je pa res, da se ti vozički ne morejo primerjat z npr. EW, ki smo ga imeli od začetka..to je le marelca z majhnimi koleščki user posted image ..

clock-img

20.06.2011, 14:00

clock-img

lina10

pencil-img

288

Mi imamo peg perego aria twin in smo zelo zadovoljni pa ahek je in praktičen za uporabo naši dve sta stari 4 mesece pa se že lelpo vozkamo z njim, sta velike za 6 mesecev tako da je super jaz ti ga priporočam.

clock-img

20.06.2011, 23:19

clock-img

aknela123

pencil-img

670

mi smo po ta prvem velikem vozičku za dvojčke želeli prešaltat na nekaj lažjega in sem kupla marelco pikolo. Eno leto sem se matrala s tem vozičkom, letos spomladi pa, čeprav sta dvojčici dopolnili že dve leti, sem zabrisala tisto marelco stran in kupila peg peregotovo ario. Mali dve se radi vozita v njej, kar sami se spravita noter, žal mi je samo, da sem si naredila dvojni strošek s tem, ko nisem takoj kupla te arie.

clock-img

21.06.2011, 22:51

clock-img

anchika

pencil-img

806

aknela 1: da ne boš mela dvojni strošek pa prodaj ta prvo marelo da boš vsaj neki dobila.
Po vaših besedah sem se odločila in si bom nabavila ario
aknela1: Kje si kupila ario?Koliko si dala?Kakšne barve imaš
?
Po internetu sem videla na sonček.si je 243 eurov. Mislite da bi kje dobila ceneje?

clock-img

22.06.2011, 06:34

clock-img

lina10

pencil-img

288

Jaz sem ga dobila na bolhi za 150EUR, je bil kot novi malo tam poglej čene je pa to kar realna cena za novega ceneje ga ne boš dobila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem