cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

maxi cosi city

clock-img

20.09.2004, 15:01

clock-img

dory

pencil-img

8852

V infantinu sem si ogledala vozicke marele...po predhodnjem skorajnjem doktoratu...in maxi cosi me je najbolj ocaral,v crni barvi :)...to bo najin novi vozicek...ima katera kaksen info o tem vozicku..s prve roke?

papa,teja

clock-img

20.09.2004, 15:03

clock-img

Anonimen

Malika ga ima!!!:bravo:

clock-img

20.09.2004, 15:18

clock-img

ana1

pencil-img

153

Ce imas v mislih maxi taxi citi ga imamo mi. Trenutno uporabljamo samo ogrodje + lupinica. Vozicek je zelo vodljiv, zloženj je hitro, zavzame malo prostora. Mi velikokrat vzamemo s seboj kar oba /globokega + maxu taxi citi/.

lp, :rozica:

clock-img

20.09.2004, 15:31

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz imam marelo od Babywelt( oranžne barve zelo lep)-tudi kupila v Infantinu.

Marele maxi cosi pa nisem hotela kupit samo zaradi črne barve, ker mi je na Quinnyu črna barva totalno prebledela.

clock-img

20.09.2004, 15:53

clock-img

Anonimen

uPS, SORI. (nč ne kričim:ups: )
Ampak si jo pa hotla kupit, ne?

clock-img

20.09.2004, 15:56

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ja takrat sem še mislila, da je to to. Pa saj je vseeno. :)Voziček je vredu.:)
Edino slaba lastnost vseh marel -ne da se jih vozit z eno roko-grejo po svoje.:( :hudicek:

clock-img

20.09.2004, 18:17

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Evo informacije iz prve roke: mi imamo ta voziček (približno 2 meseca). Jaz ga kar ne morem prehvalit :bravo:. Zloži se ga na ZELOOO majhno, je izredno lepo vodljiv, lahek, blago se z lahkoto očisti, ko ga naš :duda: popaca z raznimi piškotki... Skratka THE BEST :). Če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj ;).

clock-img

30.09.2004, 09:00

clock-img

vesnad

pencil-img

1

Zdravo

Midva pričakujeva najino srečo v januarju. Tudi midva sva se že kar odločila, da ji bova kupila Maxija, ker je tako krasno vodljiv in lahek. Mi lahko prosim zaupaš ceno? Midva sva ga našla za 65.000,00 z gotovinskim popustom, kar se mi zdi zelo ugodno. Videla sem ga pa tudi za 80.000,00.

Hvala in LP NANI

clock-img

30.09.2004, 09:13

clock-img

Tiki

pencil-img

625

V Infantinu ga imajo zelo ugodno, pa lahko naročiš tudi preko spleta.

http://www.infantino.info/default.cfm?Jezik=Si&Kat=03020101&ProdID=19

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem