cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

matične celice - darilni boni

clock-img

27.08.2014, 22:15

clock-img

pogica

pencil-img

5

Bodočim staršem, ki se odločajo za shranitev matičnih celic iz popkovnične krvi svojega otroka, podarjam tri bone v vrednosti 100 EUR. Bone lahko unovčite kot popust ob shranitvi matičnih celic pri podjetju Neocelica d.o.o. Boni so veljavni do konca decembra 2014 (do takrat je potrebno s podjetjem Neocelica skleniti pogodbo).

Zainteresirani bodoči starši me lahko pokličejo na številko 051 366 605 in bone jim bom posredovala po pošti.

clock-img

04.09.2014, 03:43

clock-img

condfa8h

pencil-img

118

Pozdravljeni,

Tudi jaz podarim bone za hrambo maticnih celic pri podjetju Neocelica, v znesku 100 eur

clock-img

08.08.2019, 10:20

clock-img

Svetovanje

pencil-img

18

A se še kje da dobiti te bone za popust pri shranjevanju matičnih celic? Tukaj https://www.menjeql.com/2019/02/shranjevanje-maticnih-celic-ob-porodu/ sem velik prebrala in so me prepričali, seveda pa mi je cena veliko predraga.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem