cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

materinska šola-ptuj

clock-img

05.09.2005, 17:52

clock-img

meta22

pencil-img

562

Rabim informacije o materinski šoli na Ptuju, predvsem kje se lahko prijavim (tel.št.) in kdaj je najboljši čas za prijavo- sem v petem mesecu nosečnosti. Kdaj ste se prijavile ostale?

clock-img

05.09.2005, 20:28

clock-img

rikica

pencil-img

294

Ti kar zdaj pokliči.Čimprej.Številka od zdravstveniga doma je:7712511;povej,da bi se prijavla v materinsko šolo in te bodo vezali.Lp

clock-img

05.09.2005, 20:32

clock-img

rikica

pencil-img

294

Sori malo sem čudno napisala.Ne ravno zdaj klicat .V naslednjih dneh.

clock-img

07.09.2005, 16:04

clock-img

Ada

pencil-img

102

Samo opozorilo- jaz sem klicala sredi avgusta in so mi povedali, da so do konca leta vsa mesta v šoli za starše zasedena.

clock-img

08.09.2005, 08:41

clock-img

meta22

pencil-img

562

Kaj si pa zdaj naredila? Kje si se prijavila? Jaz imam rok januarja in bi rada materinsko šolo in porod opravila na Ptuju. Lahko materinsko šolo opraviš kje drugje, rodiš pa na Ptuju? Kako to izvedeš? Prosim za pomoč, ker mi res ni za Mursko Soboto!!!

clock-img

08.09.2005, 16:02

clock-img

Ada

pencil-img

102

Seveda lahko šolo opraviš kje drugje. Saj rodiš lahko načeloma kjerkoli. Jaz bom šla kar v Mb v stolpnico, so mi povedali, da sprejmejo vse.

clock-img

27.09.2005, 10:55

clock-img

smeško

pencil-img

112

Pozdravljena Meta, v katerem tednu pa si?Jaz sem se prijavila okoli 20t in sem opravila materinsko šolo na Ptuju in moram priznat, da je bilo zelo fajn, saj nas je bilo 10user posted image  in se nismo nič gužvale, pa še sestre in babice so bile prijazne.Jaz imam rok 6.11 in ponavadi greš v materinsko šolo približno mesec dni ali dva pred rokom.Najbolje, da pokličeš in vprašaš.Upam, da nisem s tem odgovorom prepozna.
LPuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem