writing-img

marela

clock-img

27.02.2005, 13:29

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

V Toysovem katalogu sem si ogledala eno ful šponsko marelo v roza barvi.Samo je za enega.Zdaj pa ne veva če obstaja kakšna stvar da lahko skupaj spneva dva vozička ker sta res ful dobra.Prosim pomagajte pa še ful sta poceni.Sta pa ful luštna z marelo ki ima dva ušeska!

clock-img

02.03.2005, 14:55

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Živjo,

en kolega ima dvojčke in je imel isti problem. Ni nič pametnega našel, tako da je potem sam naredil oz. mu je nek kovinar naredil ene sponke, da je potem vozičke lahko spel skupaj.

lp

clock-img

02.03.2005, 20:20

clock-img

marta2

pencil-img

110

Jaz ti podarim :darilo:sponko (ali sta dve ali tri, se mi ne da pogledat) za spenjanje dveh vozičkov skupaj. Je od Chiccota, temno modre barve, neuporabljena, ker se mi zdi cel sistem precej štorast:zmeden:. Sponko sem kupila takoj ko sem zvedela, da bom imela dvojčke:duda::duda:, potem sem nabavila raje trokolesnik ABC Design.

Sem iz okolice Domžal.

LP Marta:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

02.03.2005, 21:04

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Hvala za odgovore amopak mi že imamo trikolesnika zdaj bi pa jaz imela še marelo.Pa sem v Toysovem katalogu našla eno oz dve ful šponski tako da jih moram nujno imeti.A vi nimate marel z dvojčki!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem