cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mala bela kepica išče dom

clock-img

27.09.2008, 08:13

clock-img

oka

pencil-img

1773

Zgodba je taka:

Sestra je našla tri zapuščene male mucke (samčke). Pregledani so bili pri veterinarju in so zdravi. Za dva je našla dom za tretjega pa še iščemo. Je snežno bele barve, z dvema sivima črtama na glavi. Je tako malo, luštno a prestrašeno mače in res bi mu rada našla dom, saj je bil njegov začetek zelo slab. Zato vas prosim če bi kdo rad imel to  malo kepico ali pa pozna koga, ki bi jo imel naj se javi.

LP

clock-img

27.09.2008, 11:34

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Meni ni jasno kako lahko nek človek kar tako zavrže ubogo žival.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zelo lepo od sestre, da jih je prinesla domov, in da zdaj skrbite za njih. Upam da bo vsem v novem domu zelo lepo in da bodo neizmerno uživali!user posted image  Pa sporoči kako bo kaj.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

27.09.2008, 15:01

clock-img

oka

pencil-img

1773

Pa smo našli dom za malo belo kepico! Po eni strani mi je žal ker odhaja, ampak naš gospod pes se gotovo ne bi sprijaznil z mačjim sostanovalcem. V novem domu pa ga že čaka mačja družbauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem