cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mala Zala

clock-img

09.09.2004, 22:26

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Sem priseljena Trboveljčanka. Če se poznava, se samo na videz. Z možem sva se v Trbovlje preselila pred dvema letoma, ker sem tu v šoli dobila službo, pa še stanovanja so cenejša kot v Litiji. Stanujmo na Sallauminesu.

LP

Blanka :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

10.09.2004, 01:12

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Hoj!

Kako je svet majhen - tudi jaz sem do maja živela na Sall. in to celo otroštvo, tako da sem "staroselka". Zdej pa živim le streljaj stran, tako, da sem vsak dan tam... Po moje sva se že srečali, čeprav te po sliki žal ne prepoznam, bom pa od zdaj naprej v vsak voziček pogledala, saj takegale luštnega dojenčka ne moreš zgrešit:duda:. Če me boš pa ti, bo pa verjetno zraven moja kužika (črna kokeršpanjelka - mislim, da je edina na Sall.).

Pa lepo se mej, upam, da se vidimo:sloncek:!

clock-img

10.09.2004, 20:28

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Živjo!

Naju boš prepoznala po modrem globok vozičku Inglesina. Zunaj sva vsak dan dvakret (popoldan in dopoldan).

LP

Blanka :sloncek::sloncek::sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem