cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

makarska riviera

clock-img

25.02.2006, 22:28

clock-img

mala račka

pencil-img

75

mi bi pa šli na morje  nekam v makarski rivieri (baška voda, brela, tučepi...), pa me zanima, če ima kdo kak kontakt za apartma, s katerim je bil zadovoljen... Bi pa zaradi male rada da ni preveč oddaljeno od plaže ...
lepo, lepo prosim za pomoč ... sem po internetu brskala, pa je konec junija, ko bi mi šli že precej zasedeno, ali pa ne dobim odgovora...

clock-img

25.02.2006, 22:46

clock-img

b.nika

pencil-img

210

Mi gremo v Brelo v apartmaje Mrnjavac. Full lepo, mirno, odmaknjeno od glavne ceste, na hribčku, do plaže je nekaj stopnic, veliko sence in nasploh primerno za otroke.

Ko najdem link sporočim.

clock-img

26.02.2006, 10:08

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Mi gremo letos v Tučepe. Sem bila pred nekaj leti v Makarski in je res čudovita.
Letos pa gremo sem:

http://www.globtour.si/aranzma.asp?IDK=69&IDd=187&ID=2702

Smo že rezervirali in dali akontacijo user posted image  user posted image

Zadnji teden v juniju je še prost user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 26.2.2006 10:11:05 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

26.02.2006, 11:02

clock-img

b.nika

pencil-img

210

Mi gremo pa sem sredi avgusta, smo že tudi dali akontacijo. Se že vsi veselimo...

http://www.brela.euweb.cz/slo.htm

clock-img

26.02.2006, 15:17

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Mi gremo v te apartmaje v Tučepih od 15. do 29.7.

clock-img

26.02.2006, 21:33

clock-img

mala račka

pencil-img

75

hvala za odgovore.
b.nika, tale link sem že videla, ampak meni ne dela - ne pridem niti do kontaktnih informacij, kaj šele, da bi videla opis apartmaja... kaj vi ste že bili v tem apartmaju prejšnja leta ali greste letos prvič?

clock-img

26.02.2006, 21:36

clock-img

mala račka

pencil-img

75

muki1, nič več prost :(

clock-img

26.02.2006, 21:43

clock-img

b.nika

pencil-img

210

Ne mi grmo letos prvič v te apartmaje, sem pa slišala od znanke, da je baje full ok. Po pogovoru z lastnikom sem pa dobila tudi dober občutek.
Nam je važno, da je odmaknjeno iz ceste, da je plaža blizu in da je dovolj sence.
Meni link normalno dela. Lahko napišeš na najdi.si- apartmaji makarska riviera brela, pa ti bo odprlo.

clock-img

27.02.2006, 07:24

clock-img

mala račka

pencil-img

75

zgleda da bo doma treba spet na novo instalirati windowse in vse kar zraven spada user posted image
sem preverila v službi, tukej link normalno deluje - je zanimivo, poceni - edinole stopnice me skrbijo ... bomo videli kaj bo možiči rekel...
v vsakem primeru hvala za info

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem