cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mačji zadah

clock-img

29.11.2005, 20:07

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Naša muca je pri svojih treh letih povsem zdrava (vsakoletni vaterinarski pregled, cepljenje...), igriva (čeprav sterilizirana) in lepa. Ima pa grozen zadah. Najbolj je to moteče, ko se zvečer carta z nama na kavču in od silnega ugodja zeha. Sem ji že zobke gledala, pa se mi ne zdijo obloženi. Hrano je običajno (prevladujejo briketi), je pa res, da je ne moreva nadzorovati, ko je čez dan zunaj in verjetno je kako svinjarijo pri sosedih... Kak nasvet?

clock-img

29.11.2005, 22:07

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Žvečilni gumi za muce user posted image .
Ma neeeeeeeeee, to majo vse muce, ki jih poznam.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

29.11.2005, 23:08

clock-img

Anonimen

Pa pasji?

No ja, zdej ji ne smrdi vec tolk, ampak ko so se ji pa zobje menjvala pa zdaj ko je mela 2 dni razdrazen zelodcek je blo pa za bruhat user posted image

clock-img

30.11.2005, 01:18

clock-img

polona2

pencil-img

2144

V trgovinah za male živali lahko kupiš mačje bonbončke z meto, tudi za pse se dobijo kosti, ki imajo polnjenje iz mete, no, Jon je po tej kosti kar fino bruhal, tako, da se ta zadeva pri nas ne obnese.
Drugače pa ima našauser posted image  enak problem, ma, nimaš kaj...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem