cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mačji frizer ?

clock-img

27.07.2008, 19:46

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Ojla,

a mogoče kdo pozna kakšnega fajn frizerja za mačke v LJ ali v bližini?

Mava 5 let starega perzijca z zelooo dolgo dlako. Do zdaj sva ga uspela redno česat in vozlji niso bli problem. Zdaj sem pa jaz noseča 6 mesecev z dvojčki in ga ne morem več lovit po stanovanju (nad česanjem ni niti najmanj navdušen, še manj pa nad kopanjem), mož je pa velik  v službi in... mucu so se nardil številni vozlji, kar cele kepe ponekod in bi najraj vidla, da ga en profi v roke vzame in očedi in mal postriže, da bomo potem sami naprej lažje.

No, prosim, če mi lahko kdo kakšnega svetuje. Hvala in LP!

clock-img

27.07.2008, 20:13

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Pri nas jih pri veterinarju obrijejo na kratko, pa je problem za nekaj časa rešen...
Mislim pa, da sem nekje zasledil, da je v BTCju salon za male živali, kjer kopajo in strižejo...

clock-img

28.07.2008, 07:51

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

jaz poznam samo fajn frizerja za pse v LJ, je prav super. mojo novofundlandko tako lepo zrihta. po moje ga lahko vprašaš, če rihta tudi mačke, vprašat ni greh.
piši na ZS, ker mislim da ne smem objavit ime salona, kao reklama.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

clock-img

29.07.2008, 08:03

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Za mačjega frizerja še nisem slišala, vem pa, da ti ga veterinar pobrije, kot je napisala Kajajaka. Poznam pa eno gospo, ki striže kužke in v pogovoru mi je omenila, da vsako leto pred poletjem lastniki prinesejo par perzijk, katere se nočejo česat, da jih postriže. Samo, jaz si ne morem predstavljat, da perzijke eno leto ne bi počesala, saj žival od tistih vozlov trpi, ker ji vlečejo kožo skupaj. Torej bo treba  do pasjega frizerja, pa brez narkoze pri mačku verjetno ne gre.

clock-img

29.07.2008, 11:32

clock-img

malania

pencil-img

613

Zadnjič sem bila v Tukanu v Lj (BTC, blizu tržnice in Big Benga) in na koncu trgovine sem videla tudi salon za hišne ljubljenčke.
Pa še link: http://www.tukano.si/default.cfm?Kat=020701&Tip=Prodajalna&Regija=01

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem