cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Poročilo o Ajši in donacijah

clock-img

08.06.2006, 18:30

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

user posted image  Mi kr solze tečejo... Moja zlata Ajša, zdaj pa bosta lahko obe s sestrco prišle k Davidu na obisk.user posted image  V soboto se pa itak vidimo.

clock-img

08.06.2006, 18:45

clock-img

Anonimen

Ob takih trenutkih sem srečna, da imam možnost pomagat in kar je najbolj pomembno- vem da je doniran denar prišel v prave roke.

clock-img

08.06.2006, 18:50

clock-img

žiža

pencil-img

1361

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ajša sonček, ptički, drevesa in rožice te veselo čakajo. user posted image user posted image user posted image UŽIVAJTE user posted image user posted image user posted image
Pa kaj vse bi človek dal, da teh pripomočkov noben otrok nikoli in nikjer nebi potreboval. To bi bil uspeh, ki bi se mu klanjala z največjim veseljem.

clock-img

08.06.2006, 18:53

clock-img

Anonimen

Jaz že spet jočem.......od sreče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Da bi ti te stvari čimbolj olajšale življenje, draga Ajšika. Moja želja pa je, da jih kmalu več ne bi potrebovala.user posted image

clock-img

08.06.2006, 19:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.06.2006, 19:13

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

user posted image user posted image user posted image
Saj sanje niso daleč od resnice-

ko sanjaš nosijo te perutnice.
Srce, ki vedno ve, kam gre,
kaj hoče, ker v srcu
pravzaprav je vse mogoče!

Bodi srečna Ajša!

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

08.06.2006, 20:00

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

user posted image user posted image za našo čudovito princesko Ajšo. Sedaj pa le uživaje in jo peljite ven na čudovite sprehode in izlete, za katere je bila sedaj prikrajšana.
Ob takih dogodkih laho človek le user posted image user posted image , a tokrat od sreče.

< Sporočilo je popravil hafi -- 8.6.2006 20:02:41 >

clock-img

08.06.2006, 20:27

clock-img

benika

pencil-img

7793

No pa spetuser posted image , a tokrat tečejo solze sreče. Srečno mala Ajšika, naj ti sonček svetiuser posted image

clock-img

08.06.2006, 20:56

clock-img

spacey

pencil-img

2359

SUPERCA !!!

Bravo, bravo, bravo! user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

08.06.2006, 21:00

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Pa smo danes "sprobali " ko smo se peljali iz lj ,če jeklenka deluje in seveda deluje.Tako je majhna in res zelo praktična.In vsi ti pripomočki ,ki jih je Ajša prejela!Kar ne morem verjet.Termometer pa je itak the best.Deluje na "nedotik".user posted image

Kerensa 100x ti hvala za ves tvoj čas ,ki si si ga našla za naju z Ajšo ,bolj za Ajšouser posted image user posted image user posted image kot zame;za to tvojo lepo današnjo slikovno predstavitev ,za osrečitev mene ,za objem,.....
Zdaj pa res ne rabiš kakšen teden nič delatuser posted image user posted image user posted image .

V glavnem ,nimam besed.Tako kot je že Neva napisala ,da se nisve zmogle kaj dosti po telefonu pogovorit user posted image ,tako sem tudi jaz sedaj čist aut.

Brez VAS rr nam ne bi uspelo.Ajši bom vso njeno(dolgouser posted image ) življenje pripovedovala o vas.

ZLATI IN še 1x ZLATTIIIIII ste!!!!!

Neva?Ko se osebno spoznave ,bove bolj zgovorne ,a ne?user posted image

lp

clock-img

08.06.2006, 21:02

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

08.06.2006, 21:21

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

08.06.2006, 21:24

clock-img

Anonimen

Lusa,to pa zasigurno,da se bova znale pogovorit.Jaz namreč,ko začnem ne znam nehatuser posted image user posted image

JakaRR in tvoji sodelavci,tudi vam gre precejšen del zasluge,za to srečo.
Naj vam dobroto povrne,uspeh v vašem delu,osebnem življenju,naj vam uspejo vsi vaši zadani načrti.
Hvala vam,da ste omogočili tale forum.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 8.6.2006 21:27:13 >

clock-img

08.06.2006, 22:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.06.2006, 22:13

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

BRAVO, BRAVO user posted image user posted image user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

08.06.2006, 23:00

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamica Luku in Maticu!

clock-img

08.06.2006, 23:06

clock-img

sa

pencil-img

651

user posted image user posted image user posted image Ajsi in njeni druzini pa vse najlepseuser posted image

clock-img

09.06.2006, 11:15

clock-img

cukerček

pencil-img

575

Meni so tudi kar solze pritekle v očiuser posted image , Upam da bo mala sedaj lepo kolikor se pač da glede na njeno stanje uživala v naravi.

clock-img

09.06.2006, 20:53

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za našo prinecesko.

clock-img

09.06.2006, 21:07

clock-img

tjasa10

pencil-img

68

HURAAAAAA ZA AJŠO IN NJENO DRUŽINO, ZDAJ BOSTE LAHKO BREZSKRBNO UŽIVALI NA SONČKU.

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2006, 15:52

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image user posted image user posted image saj sem vedela, da bo uspelo!
Ajša veliko sončka ti želim!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.06.2006, 22:23

clock-img

bini

pencil-img

1623

meni gredo tud kar kocine pokonci ko tole berem user posted image
Lusa, ti si ena noro pogumna in optimistična mama - najboljša mama za drago Ajšo!!

RR RULS user posted image user posted image

Svet je lep!!

clock-img

10.06.2006, 22:38

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa ven na sončka!!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

11.06.2006, 11:52

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Ajša, so lepi ptički, a ne?user posted image user posted image user posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

11.06.2006, 23:32

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Jaz tudi jokam ...

Uspelo jeuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem