cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Tyazi-jev harem

clock-img

06.06.2006, 11:32

clock-img

Anonimen

halo tjazy, glede na to, da mas ogromennnnnnnnnnnn harem, a loh kkšno babnco zrihtaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2006, 11:41

clock-img

Anonimen

No problem...

Samo kaj si ti.. zenska ali moski?!

Povej zelje.. pa ti pol prpelem eno..

clock-img

06.06.2006, 11:44

clock-img

Anonimen

a sm mogoče srecknonnoseck?user posted image  sm ženska, k jo mal razganja. ajde, povej...

clock-img

06.06.2006, 11:51

clock-img

Anonimen

Aha.. OK.. ja lahk bi bil kaksen partner od srecke nosecke.. Cist mozno.. a ne?!

No ce hoces z zensko, pol ti iz harema priporocam Bagusko..

Ejj.. samo ne mi zdej zahinavt slucajno.. OK?!

Kar pisi ji na ZS.. in reci, da jaz dovolim.. tko da ni problema..

clock-img

06.06.2006, 11:55

clock-img

Anonimen

Aha.. OK.. ja lahk bi bil kaksen partner od srecke nosecke.. Cist mozno.. a ne?!

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

sori, maš prov.

ma nevem, a pa mislš, da je to vse en sam fake, al ne.
fak, a veš, da sm se zdele prov mal usrala.aaaaaaaaaaa. kaj pa če bi /je baguska res za?!

clock-img

06.06.2006, 12:01

clock-img

Anonimen

joj, a mi plz poveš, kako se sploh pravilno citira. Recimo, da hočm citirat le del teksta-; jst ga namreč označim in dam "citiraj" : in to je to. pa v bistvu ni to. zaboga ne rata. a  morš morš mogoče kej zbrisat.
thx

clock-img

06.06.2006, 12:04

clock-img

Anonimen

Halo?!user posted image .. a slucajno nisi mislila resno al kaj?

Ne se ti prevec zaj.....at kle v haremu..

Usrala?!... pa dej nehi.. sej si to zelis.. vsak vecer sanjas o tem.. in da bi tole ostalo neizpolnjeno, ker se ne upas vprast?! A ni to mal mim?!

Dej.. pisi hitr..  Upam, da si ze..  Al te za rokco tja odpeljem?!

clock-img

06.06.2006, 12:07

clock-img

Anonimen

Pa hitr se probi zment.. tko da se boste dobile danes 6/6/2006 po moznosti ob 6 in 6 minut in 6 sekund.. in to bo moral bit user posted image  dober seks..
Ajde.. gremo zdej v akcijo..

clock-img

06.06.2006, 12:12

clock-img

Anonimen

Kok si pa ti kej noseča?

clock-img

06.06.2006, 12:12

clock-img

Anonimen

ok ok ne me silt. morm še mal premislt. sicer pa ti itak ne boš mel nč od tega...razen, če si tak altruistuser posted image

clock-img

06.06.2006, 12:14

clock-img

Anonimen

ma ta nick je še od časov, k sm bla noseča. Tamaučk je star 9m. Kaj pa ti? si že bl na konc?

clock-img

06.06.2006, 12:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

ok ok ne me silt. morm še mal premislt. sicer pa ti itak ne boš mel nč od tega...razen, če si tak altruistuser posted image

To je Tjazyjeva NAJVEČJA spolna fantazija. Čist je usekan na mucke...

clock-img

06.06.2006, 12:18

clock-img

Anonimen

ma ta nick je še od časov, k sm bla noseča. Tamaučk je star 9m. Kaj pa ti? si že bl na konc?

jap, če en mesec user posted image

Oooo 9 mesecev! Ziher je pravi sonček!

clock-img

06.06.2006, 12:20

clock-img

Anonimen

Jaz naj te ne silim... user posted image  Kdo je koga vprasal po bejbi?! user posted image user posted image

Sem samo rekel, da ne bos slucajno zahinavla.. ker me Baguska vec ne bo resno jemala.. sem reku, ze dolgo cajta nazaj, da ji bom eno zrihtu, pa se vse userjejo.. ali pa so ze mal prevec nosece... kot sramezljivka na primer, ki ma zdele spet neki proti men..

clock-img

06.06.2006, 12:22

clock-img

Anonimen

o kul, še 1 mesec praviš; a je že kej adrenalinčka?user posted image

ja tamaučk je že pravi dedc - se že za popija prjema in kikle vzdiguje (prejšnjič jo je svoji prabakici lol)

clock-img

06.06.2006, 12:26

clock-img

Anonimen

Moj je pa zdele ze skor 15 mesecev.. user posted image

Ejj sramezljivka.. a je fajn hudo ker ne mores na trebuhu spat? To je mojo full motilo..

clock-img

06.06.2006, 12:28

clock-img

Anonimen

no res je, jst sm te vprašala in thx za odgovor. Dej še to povej, a je huda bejba tale baguška? (pa baguška, če boš tole brala, ne bit jezna, k s neki brez tebe o teb pogovarjamo) a veš tjazy tuki igra vlogo pimpa.

clock-img

06.06.2006, 12:28

clock-img

Anonimen

Itak, da me že zvija, k ne vem kaj me čaka.
Sicer zmeri še tako hudo situacijo obrnem na dobro, sam tole pa ne vem kak bo...
Hmmm menda ne bom pela in zabavala osebje kot to počnem po navadi user posted image .
Ko sem mela lani prometno nesrečo in so me imobilizirali z tisto zračno blazino, sem celo pot do bolnice v rešilcu pela, da nisem mislila na bolečine. Sestre so me tko čudno gledale, sam pol so pa vidle, da pomaga user posted image

clock-img

06.06.2006, 12:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Moj je pa zdele ze skor 15 mesecev.. user posted image

Ejj sramezljivka.. a je fajn hudo ker ne mores na trebuhu spat? To je mojo full motilo..

U kake velke fante že mate user posted image .

A tko nagajiv je tvoj srečka? Jst bom mojga vseh lumparij naučila user posted image .

Najboljš je spat na trebuhu, sam zdaj pač ne gre, sem se že navadla.
Ampak takoj po porodu, se bom vrgla na bušija in uživala v ležanju na trebuhuuuuuu user posted image user posted image user posted image .
Kakšen pa bo ta buši po porodu, me je pa kar strah user posted image . Kako ga bom spravila nazaj v prvo fazo???

clock-img

06.06.2006, 12:35

clock-img

Anonimen

Ja.. zlo fajn punca je tale Baguska... BaguSka!!!!!!!!!.. in ne BaguŠka.. Sam ne ji rect baguška.. ok?! Bo cel user posted image  in se tolk vecji ker smo 6/6/06 user posted image user posted image
Si ji ze pisala.. ?!

clock-img

06.06.2006, 12:36

clock-img

Anonimen

Kakšen pa bo ta buši po porodu, me je pa kar strah

ja jst sem mela cel življenje totalno raven buši, pa sem mislila, da mi bi po porodu kar sam nazaj skoču...pa nč od tega. Tko, da delam vsak drug dan po 100 trebušnakov. poleg joge seveda.

ej sramežljivka, a že veš kaj bo?

clock-img

06.06.2006, 12:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

Kakšen pa bo ta buši po porodu, me je pa kar strah user posted image . Kako ga bom spravila nazaj v prvo fazo???

Najlezje tko, da zdej pazis kaj pocnes.. Sej sem ti ze reku.. samo graham kruh.. pa nic.. NIC.. NIC cukra in mascob.. ker tega ne rabis.. pa telovadit moras.. trenutnim razmeram primerno..

clock-img

06.06.2006, 12:38

clock-img

Anonimen

BaguŠka.. Sam ne ji rect baguška.. ok?! Bo cel in se tolk vecji ker smo 6/6/06

ok baguSka. sej res dons smo 6.6.06; yeah 666 the number of the beast

bom pisala

clock-img

06.06.2006, 12:41

clock-img

Anonimen

ja res je, že zdej med nosečnostjo morš pazit, kaj ješ. Ker jaz sem zadnje 3 mesece nenormalno velik jedla, pa skos ene tortice...k mi drugače sploh ne sedejo.

clock-img

06.06.2006, 12:41

clock-img

Anonimen

Ja fantek bo-naaaaaajlepši na vsem svetu user posted image

Ja telovadit bo treba ja user posted image .

Ti Tjazy pa kr nehi, ti bi me kar sestradal najraj, pa zgonu do nezavesti.
Prou smešen si že s tem kaj naj jem in kaj ne. A se bojiš, da bi ostala taka zavaljenka user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem