cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Tyazi-jev harem

clock-img

01.06.2006, 15:25

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Dober tek.

Pa nč bat, bom jst pomirila.. Uživi še zdej dokler lahko, ker pol šele pride...

clock-img

01.06.2006, 15:57

clock-img

Anonimen

Uživam pa glih nič, k se tko okorna ne počutim nič dobro user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2006, 16:01

clock-img

Anonimen

A ves da otrok do enega leta.. al kolk.. ne sme jest jagod?! Torej jih tudi ti zdaj ne smes..

A danes si sla pa ze prej po kruh.. predno je tvoj tip prisel domov.. user posted image user posted image  da ne bo spet popenil.. user posted image user posted image

clock-img

01.06.2006, 16:13

clock-img

Anonimen

Ja kaj pa naj pol, samo mlek pijem?

Ja sem šla prej ja user posted image

Heeej ni TIP, MOŽiček je!

clock-img

01.06.2006, 16:18

clock-img

Anonimen

Jah.. tudi mleka ne sme.. razen ce bos pila Novalac.. al pa Aptamil.. user posted image

Pa kruha tudi ne smes.. ker vsebuje sladkor.. in prevec skroba.. in se prevec zredis in pol ti bos namesto v haremih prisotna na shujsevalnah..

Lahko jes samo graham kruh.. pa niti slucajno kaksne kave.. ker bo otrok zafiksan.. mu bos ze pred rojstvom spolne cakre zaprla..
Pa cim manj.. ali pa nic mesa.. pa veliiiik vode.. in upam, da telovadis..

clock-img

01.06.2006, 16:21

clock-img

Anonimen

Pretepla te bom!!!!!

Ampak ne zdele, k nimam več časa. Bo pa to na vrsti takoj jutri zjutraj!!!!!

clock-img

01.06.2006, 16:27

clock-img

Anonimen

Prav.. torej se mi zjutraj obeta en tak dober sadisticni seks? user posted image user posted image  Sej vcasih tudi to mal pase.. sicer bo to moja prva taksan izkusnja.. ampak vse je treba probat..

Komi cakam.. pa lepo se napancaj, da bos mocna zjutri.. user posted image

clock-img

01.06.2006, 17:53

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

ne vem zakaj tjazy sem zacela pet OOOOOOOOOOOJ BOOOOOOOSNOOOO MOJJJJJJJJAA, ko sem tvoj post prebrala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja btw sploh nisem iz Bosneuser posted image

mogoče se mi pa dogaja heheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

01.06.2006, 19:15

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

user posted image user posted image user posted image user posted image Zdele sem se pa nasmejala sem prebrala naslov čisto napačnouser posted image user posted image

" Tjazijev hren" user posted image user posted image user posted image Jah no saj je tud dobro po tem kar si jih že dal čez že pomoje res pečeuser posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

02.06.2006, 14:05

clock-img

Anonimen

Evoooo da malo uskočim v harem......

Sramežljivka maš še kaj jagod na zalogi? .....Vauuu...zdej si me spomila...jagode s smetano, s čokoladnim grehom....in šampanjček....v dvoje seveda user posted image  oz. v Sramežljivkinem primeru v troje user posted image  ....

Baguska matr si fejst ženska - tisto tačrno sem mislila, imaš dobro držo na sliki user posted image user posted image user posted image  user posted image

Tjazy.....koliko žens in koliko tipov je zdaj v haremu...kokr vidim...same fejst babnice in sam 1 osebek moškega spola.....to bi znala bit gužva okol tebe user posted image user posted image user posted image  user posted image

clock-img

02.06.2006, 14:51

clock-img

Anonimen

Jagod zmanjkalo ...

...jem smoki, pečem piško...user posted image

clock-img

02.06.2006, 15:24

clock-img

Anonimen

Kaj delas?!

clock-img

02.06.2006, 15:35

clock-img

Anonimen

ja smoki jem! Ne veš kaj je smoki? To je tista hrustljava zadeva, ki ima tako obliko kt tvoj tini wini kadar ga zebe user posted image
Pa piška tut ne veš kaj je? Kura po domač!

clock-img

02.06.2006, 15:39

clock-img

Anonimen

Kje pa si dobila to kuro?

clock-img

02.06.2006, 15:56

clock-img

Anonimen

Pr mesarju user posted image

clock-img

02.06.2006, 16:01

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka
Pr mesarju user posted image

Z gripo al brez? user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

02.06.2006, 16:05

clock-img

Anonimen

Ja kašlala ni nč user posted image

clock-img

03.06.2006, 22:18

clock-img

G in T

pencil-img

953

In kolk vas/ nas je že v tem user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2006, 06:39

clock-img

Anonimen

Ne stejem vec..

clock-img

05.06.2006, 15:50

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

čuj baje sex pospeši porod...tak da mas danes ti cez postljo v haremu. vprašanje je le, koga boš s seboj vzela v postlouser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

05.06.2006, 16:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura
Vprašanje je le, koga boš s seboj vzela v postlouser posted image user posted image

Sramežljivka tole je gotovo letelo nate user posted image mojamura - samo z nama si sramežljivka ne more pomagati, razen če si umetnega gor natakneva! user posted image user posted image user posted image

Tko da Sramežljivka raje si pomagaj z moškim! user posted image

Pa ne me resno jemat! user posted image

clock-img

05.06.2006, 17:01

clock-img

Anonimen

Hmmm, ne vem kako je s tabo Tassy, ampak meni v tako visoki nosečnosti noben tujek ne paše v češplo user posted image

clock-img

05.06.2006, 17:54

clock-img

karmy

pencil-img

2530

lej tjazy kak so zdolgočasene... user posted image user posted image user posted image daj malo akcije od sebe... ima da šibajo user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

06.06.2006, 07:26

clock-img

Anonimen

Ja.. bo treba spet kaksno novost uvest v haremu.. Dej ti kej zanimivga predlagaj..

clock-img

06.06.2006, 11:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka
ampak meni v tako visoki nosečnosti noben tujek ne paše v češplo user posted image

Sramežljivka tujek ti mogoče res ne paše, kak velllikkkk francelj pa že, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud bila noseča in v nosečnosti je še bolj pasalo ljubiti se, zato sem pa samo stresla ven eno user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem