cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

05.09.2006, 22:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.09.2006, 22:55

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: SanjaS

Meni je Svit super.

SanjaS ti imaš pa res okus. Brin pa res ne paše z vašim priimkom, za Bora pa je tudi bolje, da ne, če ima možek ob tem "slabe" spomine

clock-img

05.09.2006, 23:02

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Ma, Svit mi je všeč kar tako... ne kot ime, bolj kot beseda. Otroku pa sigurno ne bi dala tako imena, ker pač za to nimam nikakršnih dobrih razlogov ( ni mednarodno, je moderno,  težka kombinacija s priimkom... )

A za Brina se pa tudi strinjava, da ne paše k priimku? Ime kot tako,  mi je super ( se mi neki dozdeva, da tebi tudiuser posted image ) a kaj, ko ne paše k našemu priimku...

clock-img

05.09.2006, 23:02

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

No še nekaj idej, bom pisala kr skupaj z priimkom, ki je očitno kr trd oreh:

Arne Sink

Daniel Sink

Erik Sink

Evan Sink

Greg Sink

Ian Sink

Ilija Sink

Jadran Sink

Jonas Sink

Jani Sink

Liam Sink

Lovro Sink

Leo Sink

Marcel Sink

Natan Sink

Paskal Sink

Rene Sink

Tjaš Sink

Tian Sink

Lp,
Jackie

clock-img

05.09.2006, 23:04

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Jackie, kera kombinacija/e ti je pa najbolj všeč od teh?

clock-img

05.09.2006, 23:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.09.2006, 23:08

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

SanjaS, ti boš dobila medaljo za maratonca pri iskanju imena za tvojega sinka. Nam vsem si pa dolžna eno velikoooooooooo kavouser posted image

clock-img

05.09.2006, 23:09

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Meni se super čuje Vladimir Sink. Ampak sem pristranska, ker se mi Vladimir super čuje z vsakim priimkomuser posted image .

clock-img

05.09.2006, 23:10

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Splišni, Tibor  je bil moj predlog kolegici, ki je bila takrat noseča ko sem jaz nosila Tiso ( trenutno stara cca 9-10 let) .
Tako, da se povsem in v celoti strinjam s tabo, da gre za zelooo lepo ime: to ime mi je že zelo všeč in tudi fant, ki ga poznam že 9 let  in s tem imenom hodi naokoli je superuser posted image )  Problem pa je v tem, da ga sedaj ne morem sama uporabit, ker je prepogosto.

clock-img

05.09.2006, 23:13

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

že tooooočiiiiiiiiiimmmmmuser posted image user posted image user posted image

Jančika, kako pa se ti je to zgodilo..? Mislim to, z Vladimirjem? Pa te ja ni napadel isti virus, kot al bino ( še pomnite tovarišice Jezdimirja in Krasnodarja?)...? 

clock-img

05.09.2006, 23:21

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

Jaz sem zelo goreča zagovornica imena Liam, sam ne vem če ti ga dam user posted image !!! Drugače pa mi je zelo všeč, tako kot Bagi: user posted image  Erik Sink pa vsa ostala, ki sem jih napisala!!! Je možu všeč sploh katero od teh imen in hkrati tebi?

Lp,
Jackie

clock-img

05.09.2006, 23:23

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Od zgoraj naštetih predlogov (Jacqueline) so mi najbolj všeč:

Erik Sink  - Greg Sink -  Rene Sink user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

05.09.2006, 23:26

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

A kako? Saj ne vem, če bi povedalauser posted image . No, pa dejmo, ker itak če bom imela še enega sina, bo Vladimir in bom morala vsakemu razlagatuser posted image .

Najprej se mi je zataknil v uho princ Vlad v Drakuli Brama Stokerja in Gary Oldman je takoooo slasten! Pa Vladimir Kličko je car (boksar, drage moje, velik ko gora). Pa še možu je všeč.

Ko sva izbirala ime za Kajetana, sem razmišljala tudi o imenu Volodja, ki je izpeljanka iz Vladimirja, pa tega takrat sploh še nisem vedela; Volodjo sem staknila pa na pokopališču - igralec Volodja Peer je pokopan čisto blizu moževe mame.

Hm, vidim, da sem malo morbidna. Drakula, pa britofuser posted image . Ja kaj češ, Vladimir mi je pa še vedno najbolj všečuser posted image .

clock-img

05.09.2006, 23:30

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Liama prišpari, da ne boš pol tko kot jaz okrog ljudi gnjavila...user posted image

Meni se tudi zdi Erik Sink dobra kombinacija, no, pa Natan Sink mi je tudi zelo všeč, samo ata  trenutno spi in ga ne morem vprašat... mu bom zjutraj pokazala tvoj seznam, ker sta mi vsaj ti dve kombinaciji zelo všeč.  Rene Sink se tudi dobro sliši, a zato kombinacijo že vem, da noče, ker mi je tudi že padlo na pamet .

clock-img

05.09.2006, 23:37

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Sem že bila na gradu in pokopališču grofa Drakule in to morš doživet... RES je vse, kar pravijo, ko to pravijo tisti, ki pravijo da je GROZLJIVO.
Pri 23-ih letih in  sredi belega dneva me je bilo na smrt strah pri vratih pokopališča ob gradu in še danes me kar zmrazi ko se spomnim. Sicer imajo pa Romuni to zadevo lepo urejeno (ena redkih stvari pri njih, ki je taka kot je treba)....Kje pa je pokopana tvoja super tašča (pravijo, da je najboljša ravno taka,  kot je tvoja - tiha in predvsem povsem hladna)... Upam, da ne zameriš, sicer pa upam, da tam, kjer je trenutno nimajo interneta...?

Lp,
S.

clock-img

06.09.2006, 08:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Moja tašča je bila res super, veš. Radi sva se imeli in jo včasih zelo pogrešam. Najbolj mi je žal, da ni dočakala vnukov. Pokopana je pa v Žalcu.

clock-img

06.09.2006, 09:39

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Oooo.. sej me je malo skrbelo, da bom falila s tisto o mrazu... gre za bolj moški vic, ki ga pogosto slišim, ker moj dragi možek namreč nima tašče. Je nikoli ni imel, ker mi je mama umrla že v otroštvu in je ni imel priložnost spoznati. No, sej je tudi jaz nisem imela priložnost spoznati...

ZELO mi je žal, ker je bila "fora" očitno bolj neprimerna v tvojem primeru.

Slišim pa velikokrat, da za številne znanke, ta vic v celoti in povsem velja...

No, včasih uskam mimo, ko želim bit duhovita. Res mi je žal. Še posebno zato, ker jaz svojo taščo še imam in jo imam ravno tako zelo rada, pa čeprav jo  včasih ne razumem.

Oprosti.

clock-img

06.09.2006, 10:06

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

Sanja ste že kaj bliže odgovoru???

Lp,
Jackie

clock-img

06.09.2006, 10:14

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

SanjaS, ej, ni panikeuser posted image , sploh nobene zamere! Ko bi ti mojega moža čula, kake seka, ko hoče fore pokatuser posted image . Pa brez skrbi, poznam tudi tašče, za katere zgornji vic še preveč velja na žalost.

clock-img

06.09.2006, 21:08

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

JOJ,  PREJOJ!

A veš Jackie, da mu NOBENO od teh imen iz seznama ni všeč in mi gre že skrajno na živceuser posted image , ker je totalno neresen..

Všeč mu je Rihard, Teodor, Viktor, Boris in Kristan... sem bla do zdaj prepričana, da je to priimek, pa mi je dokazal da obstaja gospod srednjih let s tem IMENOM.. 
Pojma nimam kaj izbrat..

clock-img

06.09.2006, 21:17

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

SanjaS pa tolko predlogov smo ti že dale!!!user posted image  Danes sem pričakovala stavek z začetkom: No pa smo končno našli ime!!!! Od moževih predlogov pa nekak nobeno ime ne paše k Tisi in Zali!!!

Lp,
Jackie

clock-img

06.09.2006, 21:17

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Kaj pa Matija? Verjetno jih je tud preveč, a ne?
Tvoj mož ima pa res poseben okus.user posted image

:)

clock-img

06.09.2006, 21:27

clock-img

Anonimen

A Tiborjev da je preveč? Ojoj. No, O.K., me v bistvu veseli, da tako meniš.

Kaj pa Severin? Sever skrajšano? A je preveč s-jev? Severin Sink? Sever Sink?

clock-img

06.09.2006, 22:14

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Sem mu prebrala tvoj predlog, pa pravi,  da mu je Artur Sink v bistvu bolj všeč.. a ni čudno?
Artur.

clock-img

06.09.2006, 22:35

clock-img

Anonimen

Artur je v bistvu tudi v redu. Edino tisti pokojni Drnovškov pes ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem