cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Gorenjke, kje boste rodile?

clock-img

09.06.2006, 19:50

clock-img

altati

pencil-img

5724

Ljubljana, vsekakor, čeprav imam Kranjsko 100 m stran...sem že bila v LJ, sem bila zadovoljna in tudi obravnavajo me tam....Pa nimam nič proti Kranju.

clock-img

10.06.2006, 09:23

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Sem iz okolice Bleda in sem rodila na Jesenicah!

< Sporočilo je popravil Boris -- 10.6.2006 9:24:42 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

14.06.2006, 20:42

clock-img

glista

pencil-img

201

Živijo,

do porodnišnice v KR imam približno 200m, pa sem šla rodit v LJ. Med nosečnostjo sem en teden ležala v KR na oddelku, sem takoj vedela, da pri njih pa nočem rodt. Odločala sem se med Jesenicami in LJ. Ni mi žal.
LP, Pija.

clock-img

22.06.2006, 20:57

clock-img

karin412

pencil-img

747

Jaz sem bila zelo zadovoljna v Kranju. Rodila sem v ta novi sobi, babice se mi je posvetila in upoštevala vse tiste porodne želje, ki so bile uresničljive, za drugo pa me je vedno vprašala, ali sem za to.
Seveda ker je šlo vse gladko, ni bilo problemov.

clock-img

23.06.2006, 11:47

clock-img

Clody

pencil-img

578

Definitivno Jesenice!

clock-img

23.06.2006, 13:56

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Sem Ljubljančanka, ki živi na gorenjskem. Rodit grem v Ljubljano. Sem preveč slabega o Kranju slišala, pa ko sem mela ss sem en teden v Kranju ležala in sm bla čist razočarana nad higieno in prostori in kopalnico, da ne rečem, da sta na celem ginekološkem oddelku delala samo dva wc in je bilo skos zasedeno.

clock-img

25.06.2006, 13:12

clock-img

dory

pencil-img

8852

Rodila sem v kranju kjer so zelo lepo skrbeli za naju...ce bom mejbi nekoc nekdaj se enkrat bom sla pa tja,kjer sem bom lahko odlocala tudi za carski rez :)...sem mela v prvo same dobre izkusnje :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem